Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bede kupowac babydream bo ma dobry sklad.Pisanka wszystko jest ok. Tez bede zamawiac takie kosmetyki tylko nie wiem jeszcze jakiej firmy.
Naprawde jest sporo firm i ciezko zdecydowac sie ktora najleosza.
Strawbelka tez wlasnie slyszalam o tych z rossmana. Musze popatrzec i juz zaczac kupowac
O a nie wiesz.jaka ? Bo mam.zapisana i nie wiem czy dobraJa bede kupowac babydream bo ma dobry sklad.
Oliwka ponoc dobra z hippa bo bez tych wszystkich slsow, taka naturalna.
Tylko tych z hippa jest kilka, jedna miala dobry sklad.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pisanka, oliwka z babydream tez jest bardzo dobra. Ma tylko naturalne oleje.O a nie wiesz.jaka ? Bo mam.zapisana i nie wiem czy dobra
Ale oliwke to sie chyba daje nie na cale cialko, tylko na miejsca tego wymagajace.A ja czytałam ostatnio że nie powinno się stosować oliwki u niemowląt bo ona wcale nie nawilża tylko oblepia delikatną skórę dziecka przez co narażona jest na występowanie podrażnień i wszelkiego rodzaju krostek itp
Ja nie kupuje oliwki tylko balsam
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom