TeQuila
Fanka BB :)
Gdzie Ty to znalazłaś?dawaj linka bo ja chyba ślepa jestemOd 56 body a od 62 spodnie i leginsy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gdzie Ty to znalazłaś?dawaj linka bo ja chyba ślepa jestemOd 56 body a od 62 spodnie i leginsy
Dzieki ☺ wlasnie sie nad tym zastanawialamJa mam Bio-Oil![]()
Dzieki ☺Ja mam babydream z rossmana
Pisanko tak mi przykro[emoji26]Nie mam linka mam.tylko gazetkę z aplikacji.
Dziewczyny umarł mi dziadek. Czekał na moje dzieci jak nikt inny. Zawsze mówił ze umrze jak doczekam się dzieci. Miał zaczekać wytrzymać do grudnia miał je poznać i trzymać na kolanach. Dziadek od bimbru od pierwszych rolek od pierwszej jazdy samochodem jeszvze wtedy żukiem. Płacze i nie mogę się uspokoić chociaż wiem ze nie można się denerwowac ale nigdy nie dopuszczalam myśli ze umrze. Widziałam go 3 tyg temu bo mimo oddzialu zakaźnego weszłam na chwile aby go zobaczyć. Rozmawiałam z nim czasem przez telefon. Może za małomam do siebie żal. Miał go odwiedzić jutro mój m pokazać zdjęcia z 3d...nie zdążyliśmy. ..ostatni raz rozmawialiśmy w poniedziałek nie chciał już ze mną rozmawiać nawet...wszystko tak nagle być może przez.antybiotyk jaki mu podali...tata zadzwonił 2 h temu ...jestem w szoku nie wierze a chlopczyk miał byc Staś pp dziadku
![]()
Ja znalazłam fajny kombinezon bo funkcjonalny, i do gondoli i do fotelika, może któraś skorzysta Zobacz załącznik 772104
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
5-10-15TeQuila skąd ten kombinezon? Siostrze bardzo sie spodobał [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, tak bardzo mi przykro. Wiem co czujesz, rok temu zmarła moja babcia...to ona była ze mną przez całe dzieciństwo, mieszkała z nami, opiekowała się moją córką jak ja chodziłam do szkoły...wiele jej zawdzięczam.Nie mam linka mam.tylko gazetkę z aplikacji.
Dziewczyny umarł mi dziadek. Czekał na moje dzieci jak nikt inny. Zawsze mówił ze umrze jak doczekam się dzieci. Miał zaczekać wytrzymać do grudnia miał je poznać i trzymać na kolanach. Dziadek od bimbru od pierwszych rolek od pierwszej jazdy samochodem jeszvze wtedy żukiem. Płacze i nie mogę się uspokoić chociaż wiem ze nie można się denerwowac ale nigdy nie dopuszczalam myśli ze umrze. Widziałam go 3 tyg temu bo mimo oddzialu zakaźnego weszłam na chwile aby go zobaczyć. Rozmawiałam z nim czasem przez telefon. Może za małomam do siebie żal. Miał go odwiedzić jutro mój m pokazać zdjęcia z 3d...nie zdążyliśmy. ..ostatni raz rozmawialiśmy w poniedziałek nie chciał już ze mną rozmawiać nawet...wszystko tak nagle być może przez.antybiotyk jaki mu podali...tata zadzwonił 2 h temu ...jestem w szoku nie wierze a chlopczyk miał byc Staś pp dziadku
![]()