Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to drugie tez widzialas?Dziewczyny byłam w smyku i juz jestem zdecydowana na to łóżeczko:
Link do: Klupś, Łóżko dziecięce Safari z pojemnikiem, Żyrafka, 120x60 cm, białe
Ale to dopiero pod koniec paździenika będę zamawiać bo juz nie mam miejsca w domu. A jeszcze remont to będzie mi zagracać wszystko[emoji14]Teraz muszę tylko zobaczyć komodę w ikei i meble juz będę miała z głowy![]()
Właśnie takie co Ty oglądałam u siebie w mieścieMamy takie samo łóżeczko tylko ciemne a te boki gdzie zyrafka to ecru ale zresztą wstawiłam
Generalnie komody są mało stabilne gdy otworzy się wszystkie szuflady na razDziewczyny nie wiem czy czytaliście o komodach malm , ze w stanach zostały wycofane bo zginęło kilkoro dzieci. Taka informacja była na wp jakies dwa miesiące temu chyba, za zakupione w przedziale określonych lat Ikea miala zwracać pieniądze. W UE obowiązuje inne prawo wiec ich nie wycofują.
Nasza komoda od kliku lat stoi w piwnicy i powiem szczerze ze nie mialam pojęcia ze należy ją zamocować do ściany...
http://m.wyborcza.biz/biznes/1,1065...zedazy-komody-malm-w-stanach-przyczynily.html