• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie jest tak bezpieczny jak w otulaczu ze wzgledu na to ze kilka osob wkladajac malucha do spiworka po jakims czasie sie zorientowali ze zwyczajnie wpada do niego...a gdyby czlowiek przysnal a dziecko by calkiem zanuzylo sie w tym spiworku ?
Nie mówimy chyba o tych samych spiworkach, ja mam na myśli taki który zakłada się dziecku jak śpiochy, zapina na ramionach, dopiero w nóżkach jest swoboda, nie ma możliwości żeby dziecko do niego wpadło, bardziej prawdopodobne jest to że w rożku się zdanie niż w śpiworku.
Nie mówiąc już o kocyku czy kolderce

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O takim śpiworku mówię ja :-P
1473851763381.png

Załączniki

• 1473851763381.png
    1473851763381.png
    114,6 KB · Wyświetleń: 279
Nie mówimy chyba o tych samych spiworkach, ja mam na myśli taki który zakłada się dziecku jak śpiochy, zapina na ramionach, dopiero w nóżkach jest swoboda, nie ma możliwości żeby dziecko do niego wpadło, bardziej prawdopodobne jest to że w rożku się zdanie niż w śpiworku.
Nie mówiąc już o kocyku czy kolderce

Dobrze ,ze masz swoje zdanie - gdybysmy sie tu we wszystkim zgadzaly byloby nudno :)

O takim śpiworku mówię ja :p Zobacz załącznik 772975

Niby tak... ale jakos
Hahaha, no było by nudno,po to jest to forum żeby każdy dzielił się swoimi doświadczeniami :-)
Ja jak nie znajdę ładnego śpiworka do spania to też będę kłaść w rożku na początku a w między czasie szukać śpiworka :p

Pomijam juz czy bezpieczne czy nie , ale dla mnie to taki worek dla ziemniakow troche tez :D

Niby tak... ale jakos

Pomijam juz czy bezpieczne czy nie , ale dla mnie to taki worek dla ziemniakow troche tez :D
Ten ze zdjęcia jest wyjątkowo brzydki, rzeczywiście jak po ziemniakach :p ale są też śliczne, kolorowe, polarowe, słodkie
Wspomnicie moje słowa jak maluch będzie już trochę starszy i będzie się wykopywal z kocyka czy kołderki w nocy, co za tym idzie będzie się budził bo będzie mu zimno i tak kilka razy w nocy ;)
Po kliku nocach będziecie marzyć o tym spiworku :p
Wiem że niektórym się wydaje że się czepiam, krytykuje i zawsze mam inne zdanie ale ja chce naprawdę wam dobrze doradzić, przechodziłam to wszysko z córką, ktoś mi radził a ja swoje, bo przecież nikt nie będzie mi mówił jak mam z dzieckiem postępować ale w 90%przypadków ten ktoś miał rację niestety:p

Za to spiworka nie kupowalam , bo chociaz na poczatku mialam to w planach to mi odradzono podajac kilka rozsadnych przykladow ze lepiej na poczatku zeby nie spalo w tym tylko w rozku czy otulaczu... ale wiadomo kazdy robi jak uwaza ;)
Czemu Ci odradzali spiworek?

Edit. Juz doczytalam[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry