Qrcze to z tego kalkulatora faktycznie wynika, że ważę za mało min. dla 16 tyg. wynosi 57,9 a ja w 18 ważę 57. Nie mam apetytu, jak zjem "dużo" tzn śniadanie jedna kanapka+obiad z dwóch dań+ kanapka na kolację to w nocy nie mogę spac. Mdli mnie i mam wrażenie jakbym zjadła woła z kopytami tak mi ciężko na żołądku (nie jem późno, ostatni posiłek koło 19). Najchętniej to jadlabym same kanapki z białym serem - po nich czuje się OK i jakoś tak bez wstrętu je zajadam, mięso jem na siłę.
Misia - u mnie niestety łóżeczko tradycyjne odpada bo nie mam na tyle miejsca na dole. Salon mam dosyc mały i postawienie gdzieś łóżeczka tak żeby nie przeszkadzało byłoby nie lada sztuką, turystyczne ma kołka łatwo nim przejechac i złożyc żeby nie przeszkadzało.
Zostaje mi kuchnia bo tam miejsca mam dużo i w zasadzie obecnie spędzam tam sporą częśc dnia pichcąc dla mojej rodzinki ale jakoś tak mi nie pasuje maleństwo w oparach z garów trzymac.
Jakby kótras z Was mogła polecic jakieś fajne łóżeczko turystyczne to bylabym wdzięczna. Ja mam łóżeczko po Weroniczce ale badziew od nowości tak śmierdział, że materac poleciał do kosza i użyłam go tylko raz bo obawiałam się o zdrowie dziecka. Chyba pojadę do sklepu i będe obwąchiwac te łóżeczka - kupięe to, które nie będzie śmierdziec jak beczka butaprenu.