hej ciezarowy, znow sie pojawilam na forum wiec o ciezarowki tez zahaczam, jak szalec to szalec, gratuluje wszystkim i zycze w miare mozliwosci fajnej ciazy:-)
mam nadzieje ze niedlugo tu sie pojawie na dluzej ale zobaczymy, czekam na moje crio:-)
poniewaz bobo to w miare swieza sprawa wiec doczytalam o waszych lozeczkach, ja mam dom 3 poziomowy i myslalam nawet o 2 podroznych, mysle ze dobra firma to hauck-nie smierdzi tesciowej kupilam, sama mam infantastic ale chyba w polsce jej nie ma, co jest super w moim to kieszen-na pieluchy, przewijak, ktory mozna wymontowac, zamek blyskawiczny w jednym z krotkich bokow-dziala jak wyciagalne szczebelki, no i ma to cudo takie zawieszenie dla malego dziecka, ktore mi sie baaaaardzo przydalo bo wisi w polowie lozeczka na hakach, mozna to latwo wyciagnac no i mozna bujac!!! rewelka, zaplacilam w przeliczeniu 200 zl i do tej pory funkcjonuje jako jaskinia dla dwulatka :-)
drugi temat stanikow, polecam te do karmienia bez fiszbin, tez mi cyce w koncu wywalilo i bez stanika ani rusz, kupilam 2 w rossmanie i byly super i bol minal a przy karmieniu bez stanika nie bylo szans przez rok pokarm lecial mi jak wodospad no i gdyby nie stanik i wkladki to spalabym w kaluzy mleka

, polecam wkladki laktacyjne lansinoh
stanik kupujcie zawsze o nr wiekszy, no i patent na zbyt maly stanik na dzien w h&m sa przedluzacze do stanika, mozna tez zrobic ze starego, dopina sie to z tylu, tak samo spodnie jak jeszcze pasuja ale guzik troche nie to zeby nie cisnac mozna przelozyc w zapiecie gumke miekka do wlosow, i ostatnia rada babcina ;-) dla tych co nie chca lub nie moga sie nachylac od poczatku kupcie sobie w obi szczypce plastikowe do zbierania smieci-ok 20 zl szacuje, rewelka, wszystko sie da nimi z ziemi podniesc ba nawet bucik
pozdrawiam, trzymam kciuki za lekkie porody-jakby ktos mial pytania to mialam nie planowane cc
duzo zdrowka