G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hihihi,przepraszam, nie wiedziałam że mam taką moc na odległośćTeQuila - zarazilas mnie i odczuwam zebola cos od rana
A nam jutro zapowiada sie dzien na wariackich papierach... przed poludniem jedziemy na dzialke - oplacic robotnikow , spojrzec troche na robotea wieczorem na ur do M chrzesniaka....padne pewnie jutro jak kawka hehe
Sliczne[emoji106]Już wysyłammusiałam obiad ugotować bo Alan głodny był
Zobacz załącznik 773342Zobacz załącznik 773343Zobacz załącznik 773344Zobacz załącznik 773345Zobacz załącznik 773346Zobacz załącznik 773347Zobacz załącznik 773348
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
199 złSliczne[emoji106]
Gdzie dorwalas szumidua za 100zl???
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A no to slepa jestem. Juz sie ucieszylam ze za 100zl kupilas[emoji12]199 zł
W Smyku 20 % taniej czyli 160 zł![]()
Ja kupiłam z Aventu, nie pokazywałam?A wlasnie, jakie kupujecie butelki tzn. z jakimi smoczkami? O ksztalty mi chodzi, bo wiem ze jest duzo i nie chce zlych kupic.
No i jakie smoczki jak dziecko placze, jaki ksztalt rodzaj???
Jakby były po 100 to bym ze dwa kupiła, do łóżeczka i do wózkaA no to slepa jestem. Juz sie ucieszylam ze za 100zl kupilas[emoji12]