Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja u dentysty :-( Alan czuje moje zdenerwowanie bo szaleje w brzuszku strasznie![]()
Potem dla relaksu zakupy![]()
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Chwal się szybciutkoWspółczuje.. Uciekaj stamtąd jak naszybciej [emoji12] Ja to się tak panicznie boję dentysty, że bez końskiego znieczulenia nie ma szans. Więc oby mnie nic nie bolało do porodu ..
Do mnie dziś już małe zakupy przyjechały z rana kurierem [emoji6] a popołudniu idziemy na warsztaty z pierwszej pomocy "Bezpieczny Maluch" - taka atrakcja na piątek [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz w Smuku nie bede szalec[emoji12]
Chwal się szybciutko![]()
Ja na szczęście bez bólu, tylko malutki ubytek :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie mamy ten sam zawod [emoji12]TeQuila - nieladnie sie bac dentysty[emoji14]mam duzo wspolnego z tym zawodem
Fusun - napisalam tak pol szklanki, ale cholera wie obijajac sie o panele, zrobilo sie dosc glosno, zapalilam swiatlo zeby zetrzec mopem bo nawet ciezko bylo dostrzec ta plame :/ moze przesadzilam z iloscia sama nie wiem, w kazdym badz razie nic sie nie powtorzylo do tej pory ,caly zcas sie obserwuje. Lekarz mi mowil ze po tym krazku sa wieksze uplawy i dziewczyny czasem sie do niego zglaszaly ze wody odeszly a to byly uplawyZobaczymy od tej godz minelo 5 godz i narazie nic sie nie saczy , nic sie niepokojacego nie dzieje, ruchy tez dobrze czuje.
Właśnie jutro jadę do smyka na zakupy