• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem :)
troszkę rzeczy kupiłam :) Kupiłam rożek, pościel + ochraniacze na łózeczko i kocyk. No i oczywiście łóżeczko kupiliśmy :) Takie jak kiedyś Wam pokazywałam linka tylko bez szuflady i z misiem :) Zdjęcia wrzuce innym razem bo u rodziców wszystko zostało :)
A teraz powrzucam co dostałam od szwagierki :)
Zobacz załącznik 773458 Zobacz załącznik 773459 Zobacz załącznik 773460 Zobacz załącznik 773461 Zobacz załącznik 773462 Zobacz załącznik 773464 Zobacz załącznik 773465 Zobacz załącznik 773466

Piękne! Tygrys wymiata [emoji7][emoji7] czekamy na resztę!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, kupilismy baby sense 5. Polozne tutaj nam poradzily.
Ja czuje sie dobrze, tesknie za domem i synkiem to jest w tym wszystkim najgorsze :'(
A maluszek dobrze, dojrzewa sobie i nabiera cialka. Codziennie przybiera po trochu, jeszcze moment i bedzie wazyl tyle co w dniu urodzenia. Codziennie wiecej je mojego mleczka. Kangurujemy sie codziennie, przewijamy pampersiki, odbijamy, no i czekamy...

reklama
Tak, kupilismy baby sense 5. Polozne tutaj nam poradzily.
Ja czuje sie dobrze, tesknie za domem i synkiem to jest w tym wszystkim najgorsze :'(
A maluszek dobrze, dojrzewa sobie i nabiera cialka. Codziennie przybiera po trochu, jeszcze moment i bedzie wazyl tyle co w dniu urodzenia. Codziennie wiecej je mojego mleczka. Kangurujemy sie codziennie, przewijamy pampersiki, odbijamy, no i czekamy...
Agatek, najwazniejsze ze z maluszkiem wszystko dobrze[emoji4]
Rozlake jakos musicie przezyc, chociaz wyobrazam sobie ze jest ciezko[emoji15]
A Jas widzial braciszka? Na zywo albo na zdjeciu? Jak zareagowal?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry