G
Gość
Gość
Czarna tez byla.
Tylko one nie sa z dzialu ciazowego tylko ze zwyklego.
Link
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0393447007.html
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czarna tez byla.
Jest bardzo wygodna i wydaje sie ciepla.
Jak ja zalozylam to juz nie chcialam sciagnac, napewno bede ja bardzo lubic[emoji4]
A Ty co kumilas w hm?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaz[emoji6]A ja jeansy ciążowe, legginsy i sukienkę. W końcu będzie mi wygodnie [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczna sukieneczka[emoji106]Mam tylko sukienkęlegginsy zwykłe czarne, a jeansy wrzucę jutro [emoji12] bo i tak najdłużej przeglądam ciuszki dla maluchów [emoji8]
![]()
Śliczny brzuszek, zgrabniutkiMam tylko sukienkęlegginsy zwykłe czarne, a jeansy wrzucę jutro [emoji12] bo i tak najdłużej przeglądam ciuszki dla maluchów [emoji8]
![]()
Gratulacje! Teraz już będzie z górki, jeszcze będziesz miała dośćaaa!!! w końcu i ja się doczekałam [emoji173]️ czuję pierwsze kopniaczki [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja też tak się czuję . Właśnie się kładę, udało się uspic małego czlowieczka więc muszę korzystać. DobranocJa dopiero wróciłam do domu, jest 00:33 a ja się czuję jakbym trzy dni nie spała, ulice pełne imprezowiczow a ja padam, jak im się chce![]()
Dobrej nocki
Jutro wstawię fotki z moich dzisiejszych zakupów![]()
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom