TeQuila
Fanka BB :)
Ojjj, przepraszam że się martwilas przeze mnieTeQuila mam nadzieje ze wszystko u Ciebie ok. Dzis nic nie piszesz. Daj znać bo się martwię
Bardzo mi miło że tak się troszczycie o e-ciotkę
Wszysko jest jak najbardziej ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ojjj, przepraszam że się martwilas przeze mnieTeQuila mam nadzieje ze wszystko u Ciebie ok. Dzis nic nie piszesz. Daj znać bo się martwię
No i tak ma byćOjjj, przepraszam że się martwilas przeze mnie
Bardzo mi miło że tak się troszczycie o e-ciotkę
Wszysko jest jak najbardziej ok![]()
W zasadzie łóżeczko, materac i pościel, kosz shnuggle, kosmetyki dla młodego i koszule do karmienia dla mnie i mam wszystko, kupiłam podpaski, podkłady poporodowe, mam ubranka, kocyki, zabawki,wózek i fotelik, chyba oprócz tych kilku rzeczy wszystko już mamSuperto co Ci jeszcze zostało?
to chyba coraz mniejsza listę juz masz
![]()
Normalna cena 499 zł ale że w Smyku te 20 % zniżki było to wyszło 399,20 złTeQuila a ileza ta wanienka dałaś?
A jaką kupiłaś wanienke?No to mi kosmetyki dla nas obojga, materac zabawki koszule dla mnie i jeszcze jeden komplet pościeli musze kupić i tez wszystko juz mam![]()
No jeszcze wanienki mię mamA jaką kupiłaś wanienke?