• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No jeszcze wanienki mię mam :p
Ale ja taka zwykła chce kupić :)
Hehe, ja długo się zastanawiał nad tą komoda ale w sumie doszłam do wniosku że jest rewelacyjna, będzie pełnić rolę wanienki ale też miejsca np do ubierania przed wyjściem, nie będę musiała kombinować, planuje że będzie stała na dole i pełniła rolę przewijaka a u góry łóżeczko i na górę przewijak

Tequila, laktator kupilas ten 330/20 z kosmetyczka z prezentami?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy taki symbol, nie umiem znaleźć, napisane że laktator natural ale tak, z kosmetyczka w prezencie a w niej próbka wkładek laktacyjnych, kubeczek na pokarm, smoczek uspokajający i nakładki na piersi
Jak patrzyłam w smyku to same nakładki 40 zł kosztują także prezent za parę ładnych złotych dali :D

Flandi super łowy :) jakbym nie miała tyle ciuszków to yez bym kupiła :)

Gdyby nie bliźniaki to nie miałabym wymówki [emoji12] ale chyba już koniec, jutro policzę ile czego mam z ciuszków i zostanie tylko coś grubszego na zimę, ale to na spokojnie już. Przyznaję że do Smyka poszłam pierwszy raz i nie mogłam wyjść [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gdyby nie bliźniaki to nie miałabym wymówki [emoji12] ale chyba już koniec, jutro policzę ile czego mam z ciuszków i zostanie tylko coś grubszego na zimę, ale to na spokojnie już. Przyznaję że do Smyka poszłam pierwszy raz i nie mogłam wyjść [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma co przesadzać z małymi ubrankami bo to chwila będzie jak maluchy wzrosną i trzeba będzie nowe, większe kupić
Ja już teraz będę tylko większe kupować :Dbo coś przecież muszę :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry