G
Gość
Gość
Tequila, laktator kupilas ten 330/20 z kosmetyczka z prezentami?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hehe, ja długo się zastanawiał nad tą komoda ale w sumie doszłam do wniosku że jest rewelacyjna, będzie pełnić rolę wanienki ale też miejsca np do ubierania przed wyjściem, nie będę musiała kombinować, planuje że będzie stała na dole i pełniła rolę przewijaka a u góry łóżeczko i na górę przewijakNo jeszcze wanienki mię mam
Ale ja taka zwykła chce kupić![]()
Nie wiem czy taki symbol, nie umiem znaleźć, napisane że laktator natural ale tak, z kosmetyczka w prezencie a w niej próbka wkładek laktacyjnych, kubeczek na pokarm, smoczek uspokajający i nakładki na piersiTequila, laktator kupilas ten 330/20 z kosmetyczka z prezentami?
Doszłam do wniosku że jednak mi się przyda
Flandi super łowyjakbym nie miała tyle ciuszków to yez bym kupiła
![]()
Dziewczyny mozna rennie w ciazy??? Mam taka zgage od rana ze juz nie moge[emoji15]
Nie ma co przesadzać z małymi ubrankami bo to chwila będzie jak maluchy wzrosną i trzeba będzie nowe, większe kupićGdyby nie bliźniaki to nie miałabym wymówki [emoji12] ale chyba już koniec, jutro policzę ile czego mam z ciuszków i zostanie tylko coś grubszego na zimę, ale to na spokojnie już. Przyznaję że do Smyka poszłam pierwszy raz i nie mogłam wyjść [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom