Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jeszcze nie mam zdania.. Ale znajomi mówili, że to zbędny wydatek i żeby nie kupować. Sama nie wiem szczerze mówiąc.Dziewczyny podbijam pytanie o sterylizator do butelek
Kupujecie? Jeśli tak to jaki?
I do tego wszystkiego jeszcze mega taniana butelkach nie znam się w ogóle - ale wanienek kilka przerobiłam, im prostsza tym lepsza. Teraz chyba bym stawiała na wanienkę z ikei - łatwa do ogarnięcia a potem dziecko można w niej posadzić :-) bezpieczna i wygląda na sporą.
Ja jestem przekonana o zakupie, zastanawiam się tylko czy kupić taki do mikrofalówki czy osobne urządzenie, sam sterylizator moim zdaniem ma same plusy i jest o wiele wygodniejszy i skuteczniejszy niż wyparzanie wrzątkiemJa jeszcze nie mam zdania.. Ale znajomi mówili, że to zbędny wydatek i żeby nie kupować. Sama nie wiem szczerze mówiąc.
Tylko jak ma sie placic 400zl za konfort i dodatkowy mebel, to lepiej kupic tania wanienke i postawic ja na stole albo na lozku.I do tego wszystkiego jeszcze mega tania
Jedyny minus brak stojaka, a kąpiel na wysokości dostosowanej do rodxica jest mega komfortowe
Można się obejść, jasneMi też znajome mamy mówiły ze sterylizator zbędny.
MożnaTylko jak ma sie placic 400zl za konfort i dodatkowy mebel, to lepiej kupic tania wanienke i postawic ja na stole albo na lozku.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom