• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Trafiła się okazja to korzystam ja tam w zabobony nie wierzę a profesor mnie wczoraj tak uświadomił i wszystko wyjaśnił i dał zielone światło żeby cieszyć się ciaza kupować oglądać itd. Nawet zalecił tylko pozytywne myślenie i szczęście innej opcji nie przyjmować ;):)
Jakby miało się coś stać to i tak się stanie . Pewnie że się ciesz. Ja już w 3 miesiącu miałam mnóstwo ciuchów dla małego a w 6 miesiącu już wózek na niego czekal. Też nie wierzę w glupoty :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakby miało się coś stać to i tak się stanie . Pewnie że się ciesz. Ja już w 3 miesiącu miałam mnóstwo ciuchów dla małego a w 6 miesiącu już wózek na niego czekal. Też nie wierzę w glupoty :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
6 miesiac to nie 3.... ja wozek tez kupilam predzej bo na poczatku 7. Bylam kiedys w ciazy i tez tak nadgroliwie ogladalam wszystko od pierwszych dni i na szczescie nic nie zdazylam kupic a poronilam w 14 tyg wiec dlatego mowie z wlasnego doswiadczenia jak jest. Po za tym nikogo wczesniej nie znalam kto by tu robil tak szybko wyprawke i na forum dziewczyny tez raczej znacznie pozniej, no ale...

Ja mam wizyty co dwa tygodnie a skoro profesor mówi ze jest ok to ja mu wierze narazie nie kupuje wszystkiego ale jak trafia sie okazja to korzystam przy dwójce i w moim przypadku musze się trochę liczyć z kasą wiec korzystam wole dać teraz mniej a potem mieć na coś ładnego dodatkowo dla dzieciaczków każdy ma swoje przekonania i doświadczenia ja nie dopuszczam myśli złych i jak na razie nie miałam plamien czuje się świetnie jak nigdy i wszystko jest ok i tego się trzymam współczuję poronienia ale powiem to pierwszy raz ale kiedyś czekalam ze wszystkim do urodzenia jak miałam 19 lat i zamartwialam się....... urodziłam. ...po tygodniu dzieciątko zmarło .....

Ostatnia edycja:
A po drugie nie kupiłam wózka tylko sterylizator i nic więcej wiec nie wiem o co kaman? ! Wprawdzie zamówiłam komodę ale będzie dopiero za miesiąc może później ja się cieszę ciaza i tyle

jak cos ma pojsc zle to moze i w 36 tygodniu, nie ma gwarancji. A czesc zakupow lepiej zrobic poki jest sie na chodzie i dobrze sie czuje :-) Szkoda, ze tak dlugo trzeba czekac zeby poznac plec.

Dziewczyny, u was usg genetyczne tez bylo platne? I pappa dodatkowo jako obowiazkowy?

Ja mam wizyty co dwa tygodnie a skoro profesor mówi ze jest ok to ja mu wierze narazie nie kupuje wszystkiego ale jak trafia sie okazja to korzystam przy dwójce i w moim przypadku musze się trochę liczyć z kasą wiec korzystam wole dać teraz mniej a potem mieć na coś ładnego dodatkowo dla dzieciaczków każdy ma swoje przekonania i doświadczenia ja nie dopuszczam myśli złych i jak na razie nie miałam plamien czuje się świetnie jak nigdy i wszystko jest ok i tego się trzymam współczuję poronienia ale powiem to pierwszy raz ale kiedyś czekalam ze wszystkim do urodzenia jak miałam 19 lat i zamartwialam się....... urodziłam. ...po tygodniu dzieciątko zmarło .....
Rybko, az mnie serce zabolalo[emoji22]
Strasznie mi przykro[emoji22]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

jak cos ma pojsc zle to moze i w 36 tygodniu, nie ma gwarancji. A czesc zakupow lepiej zrobic poki jest sie na chodzie i dobrze sie czuje :-) Szkoda, ze tak dlugo trzeba czekac zeby poznac plec.

Dziewczyny, u was usg genetyczne tez bylo platne? I pappa dodatkowo jako obowiazkowy?
Ja mialam na nfz wszystko.
Teraz tylko za trzecie prenatalne trzeba placic.

Pappa nie jest obowiazkowa. Jak nie chcesz nie musisz robic.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie też boli cały czas straciłam wtedy dzieciątko i narzeczonego ...po miesiącu zginął w wypadku trudno było się otrząsnąć ale dałam rade choć trochę to trwało wyszłam za mąż mając 27 lat 6 lat walczyłam o dzieciątko i tym bardziej bolało jak nie wychodziło teraz mam pod sercem dwoje bablow i ciesze się każdym dniem i nic nie jest dla mnie straszne w moim przypadku największe ryzyko jest od 29 tc ale wiem ze będzie dobrze musze w to wierzyć bo załamywanie się nic nie da

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry