• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mnie też boli cały czas straciłam wtedy dzieciątko i narzeczonego ...po miesiącu zginął w wypadku trudno było się otrząsnąć ale dałam rade choć trochę to trwało wyszłam za mąż mając 27 lat 6 lat walczyłam o dzieciątko i tym bardziej bolało jak nie wychodziło teraz mam pod sercem dwoje bablow i ciesze się każdym dniem i nic nie jest dla mnie straszne w moim przypadku największe ryzyko jest od 29 tc ale wiem ze będzie dobrze musze w to wierzyć bo załamywanie się nic nie da
Rybko, strasznie Cie zycie doswiadczylo[emoji22]
Wierze ze teraz los Ci to wszystko wynagrodzi. Donosisz szczesliwie ciaze i urodzisz sliczne i zdrowe bobaski:*

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie klocmy się bo tu nie o to chodzi. Każda z nas podchodzi do sprawy kupowania ciuszków itd inaczej i ma prawo wyrazić co o tym sądzi. Ale nie chodzi tu o to by się kłócić.
Ja tez chciałam kupować jak tylko się dowiedziałam po usłyszeniu serduszka. Ale dużo osób mnie powstrzymało. Wózek to prawda kupiłam wcześniej bo była okazja i później się zastanawiam czy dobrze zrobiłam. Ale tego nie da się przewidzieć co będzie za dzień tydzień miesiąc.
cieszmy się ciąża i nie kłocmy się. Tu ma być przyjemnie, śmiesznie i mamy służyć poradami co o tym sądzimy.

Kath z tego co kojarzę to sporo dziewczyn miało plamienia. Tylko nie pamiętam na jakim etapie. A czy miałaś usg sprawdzające czy nie masz krwiaka? A może podraznilas się.

Jestem po prenatalnych. Najpierw dzidzia byla "na glowie" z dupka w gorze i musielismy wyjsc na spacer na 45 minut :) Za drugim podejsciem bylo juz lepien ulozone, serduszko, glowka, watroba i reszta prawidlowe. 19cm i 408 gram. No i dalej nie znamy plci:no:
Tak mialo nozki skrzyzowane ze doktor powiedzial, ze nie widac siusiaka, ale to nie znaczy ze go tam nie ma. Ale zebysmy sie raczej nastawiali na corcie:rolleyes:

Dziewczyny nie klocmy się bo tu nie o to chodzi. Każda z nas podchodzi do sprawy kupowania ciuszków itd inaczej i ma prawo wyrazić co o tym sądzi. Ale nie chodzi tu o to by się kłócić.
Ja tez chciałam kupować jak tylko się dowiedziałam po usłyszeniu serduszka. Ale dużo osób mnie powstrzymało. Wózek to prawda kupiłam wcześniej bo była okazja i później się zastanawiam czy dobrze zrobiłam. Ale tego nie da się przewidzieć co będzie za dzień tydzień miesiąc.
cieszmy się ciąża i nie kłocmy się. Tu ma być przyjemnie, śmiesznie i mamy służyć poradami co o tym sądzimy.

Kath z tego co kojarzę to sporo dziewczyn miało plamienia. Tylko nie pamiętam na jakim etapie. A czy miałaś usg sprawdzające czy nie masz krwiaka? A może podraznilas się.
Tak wczoraj bylam na wizycie serduszkowej i nie bylo mowy o krwiaku. Gin podejrzewa ze to przez progesteron bo ciagle mi spada. Mam pco i podobno malo co zostaje mi w organizmie dostarczanego progesteronu z zewnatrz. A biore juz 6 tabl luteiny dopochwowo 3 duphastony i 2 zastrzyki prolutex

Tak wczoraj bylam na wizycie serduszkowej i nie bylo mowy o krwiaku. Gin podejrzewa ze to przez progesteron bo ciagle mi spada. Mam pco i podobno malo co zostaje mi w organizmie dostarczanego progesteronu z zewnatrz. A biore juz 6 tabl luteiny dopochwowo 3 duphastony i 2 zastrzyki prolutex
No to możliwe ze to od tego. Duzo odpoczywaj i leż. Jak się nasili to IP

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry