G
Gość
Gość
A to zamawiam, bo juz mi sie po nocach te rozki snia [emoji6]dla mnie bardzo ładny :-)
A kiedys juz mi sie on gdzies w oczy rzucil i tez mi sie podobal[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to zamawiam, bo juz mi sie po nocach te rozki snia [emoji6]dla mnie bardzo ładny :-)
Ewelin ja kupilam 42[emoji1]Dziewczyny byłam w h&m i lipa z ta kurtka 38 rozmiar juz na styk a 40 nie bylo zeby porównaćnic trzeba do mamy sie wybrać i zobaczyć jej szafę
![]()
Ja jestem bardzo zadowolona z pidzam w Etam. Do najtanszych moze nie naleza, ale po praniu nic sie z tym nie robi.szukam cieplej pizamki bo zaczyna się chłodno robić w nocy... no i lipa jakaś.. 99% ciążowych jest typu sexi mamusiachrzanie sexi, katar nie jest sexi
![]()
Ten? Ladny? Czy szukac dalej?
Z tej stronki od Agatek[emoji6]
Zobacz załącznik 774298
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje, ze na zywo tez bedzie taki ladny[emoji6]
Mam jeszcze jedno pytanie...zostala ktorejs z was i ma do odsprzedania luteine 100 dopochwowa albo ewentualnie duphaston? Ja stosuje 6 tabl dziennie luteiny dopochwowo a moj gin nie ma podpisanej umowy z nfz i nie mam na nia refundacji i za 60 tabl place ponad 100zl...