• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mam jeszcze jedno pytanie :)...zostala ktorejs z was i ma do odsprzedania luteine 100 dopochwowa albo ewentualnie duphaston? Ja stosuje 6 tabl dziennie luteiny dopochwowo a moj gin nie ma podpisanej umowy z nfz i nie mam na nia refundacji i za 60 tabl place ponad 100zl...

Dziewczyny byłam w h&m i lipa z ta kurtka 38 rozmiar juz na styk a 40 nie bylo zeby porównać :( nic trzeba do mamy sie wybrać i zobaczyć jej szafę :P
Ewelin ja kupilam 42[emoji1]
Przed ciaza nosilam 38.
Ta numeracja chyba zanizona jest, bo ta 42 w ramionach jest dobra, a na brzuchu wiadomo jest sznureczek wiec po ciazy sie poprostu bardziej go zaciagnie.
Jak porownywalam w domu z moimi kurtkami, to w ramionach tak samo jest.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

szukam cieplej pizamki bo zaczyna się chłodno robić w nocy... no i lipa jakaś.. 99% ciążowych jest typu sexi mamusia :( chrzanie sexi, katar nie jest sexi :(
Ja jestem bardzo zadowolona z pidzam w Etam. Do najtanszych moze nie naleza, ale po praniu nic sie z tym nie robi.
Mam super cieple spodnie pidzamowe kupione ze 2 lata temu i wygkadaja jak nowe i w ciazy non stop w nich chodze bo wygodne
Polecam tez z tego sklepu szlafroki te z misia, mega mile i mega cieple i nic sie z tym po praniu nie robi.
No tylko tam ciazowych nie ma. Musialabys kupic spodnie i jakas gore.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam jeszcze jedno pytanie :)...zostala ktorejs z was i ma do odsprzedania luteine 100 dopochwowa albo ewentualnie duphaston? Ja stosuje 6 tabl dziennie luteiny dopochwowo a moj gin nie ma podpisanej umowy z nfz i nie mam na nia refundacji i za 60 tabl place ponad 100zl...

Ja coś na pewno mam w domu, ale jestem na wakacjach chwilowo - wracam za tydzień to sprawdzę ile i dam Ci znać. Wyślę Ci jak tylko będziesz chciała :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry