Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To może być od tego ze dzieciaczki się rozpychaja. A z toaleta to ja mam tak co drugi dzień.Mnie dzis brzuch pobolewa jak mozna to tak nazwac chyba dzieciaczki sie rozciskaja a moze to cos innego wczoraj mialam biegunke a dzis wogule nie bylam w wc myslicie ze to od tego i zaczynam sie stresowac badaniami prenatalnymi
Śliczny...ja juz tez marze o takim widoku...Witam wszystkie zaciążoneUdzielałam się prawie od początku roku na forum BB - Kto po in vitro? A teraz zostałam zaproszona do Waszego grona.
Jestem w 31tc., spodziewamy się synka Wiktorka. Termin porodu z OM na 24 listopada, a z USG na 18 listopada, nie wiem w praktyce, w którym terminie się rodzi
Ciąża przebiega prawidłowo, w 25tc lekarz stwierdził łożysko przodujące brzeźnie, ale do tej pory już się sporo podniosło, także wszystko idzie ku dobremu. Z dolegliwości męczy mnie zgaga, wciąż nawracające hemoroidy, w nocy duszności i skurcze łydek. Oczywiście wszystko jest do przeżycia, przecież to moja upragniona ciąża, więc nawet nie ważę się narzekać.
Oto nasz Wiktorek w 21 tc.
Zobacz załącznik 775354
Rybko ale to musza byc naturalnie suszone morela takie z naklejka bio one sa brazowe a nie takie ktore dosyaniesz w kazdym supermarkecie. Ale tak to prawda pomagaja moja siostra w ciazy je wcinalaJa dzis slyszalam o suszonych morelach ale nie wiecej niz 3-4 dziennie dzialaja zasadotworczo i tez polecane sa kobietom w ciazy ale malo kto o tym wie
Tak wiem Gosiu ale z braku laku można zjeść i te jasne tylko nie codziennie i nie w dużych ilościach bo są konserwowane silnym konserwantem tlenkiem siarki i I jak ktoś jest uczulony lub ma problemy z żołądkiem może odczuwać dolegliwości ale musiałabys tego jeść strasznie duże ilościRybko ale to musza byc naturalnie suszone morela takie z naklejka bio one sa brazowe a nie takie ktore dosyaniesz w kazdym supermarkecie. Ale tak to prawda pomagaja moja siostra w ciazy je wcinala