• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequila, czy to o tym pisałaś? Bardzo ładnie pachnie i wygląda na to, że fajnie się wchłania. Dziękuję za polecenie :) Jak często powinnam go stosować?
Dokładnie o tym :-) na opakowaniu zdaje się jest napisane że dwa razy dziennie powinno się stosować ale ja niestety za leniwa jestem i używam tylko raz dziennie po kąpieli :-) także wszystko zależy od Ciebie :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kupienie dzisiaj czegoś w tym smyku to jak droga przez mękę :o wywaliło mnie przy płatności, a kasa zeszła z konta.. mam nadzieję, że przyjdzie mi powiadomienie, że zapłacone :(

Masz rację, napisałam maila - poczekam na spokojnie bo dziś to chyba mają sajgon ;) Swoją drogą mój Mąż słusznie zauważył.. jakie oni muszą mieć normalnie marże na tych ciuszkach, jak nagle ładują -50%, a na bank nadal im się to opłaca ;)
Moja siostra kiedys pracowala w sklepie z ubraniami. Dawali cene o 150% wieksza, marza itp.
Czyli jak kupili bluzke za 50zl to cena w sklepie byla 200zl. Fajnie nie...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Flandi ja wszystko kupowalam z dostawa do sklepu i platnosc przy odbiorze. Balam sie wlasnie tego ze mnie wyrzuci ze strony przy platnosci i kasa pojdzie nie wiadomo gdzie.

reklama
Flandi ja wszystko kupowalam z dostawa do sklepu i platnosc przy odbiorze. Balam sie wlasnie tego ze mnie wyrzuci ze strony przy platnosci i kasa pojdzie nie wiadomo gdzie.

A widzisz to sprytna jesteś, a ja naiwna też zamówiłam dostawę do sklepu, ale puściłam płatność od razu :/ No nic, poczekam, w końcu mam potwierdzenia, więc a pewno się to da wyjaśnić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry