• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Od razu po założeniu już go nie czułam i teraz jest ok, chociaz boję się np kichać i myślę ze przy korzystaniu z toalety tez będę miała stresa, zeby czasem nie wypadł, bo drugi raz tego nie chcę przechodzić. Dzis juz wychodzę, czekam na teścia, tesciowa gotuje mi obiad i maja mnie odwieźć do domu, w sumie dobrze bo niech razem ze mna przeżyją ten szok jak wejdziemy do mieszkania po ponad dwóch tygodniach mojej nieobecności , ciekawe jak ich synuś dom zapuścił;)
Martka a moze sie zdziwisz i maz posprzata mieszkanie na Twoj Wielki powrot i moze balony porozwiesza jak w filmach[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy się w ten piękny, słoneczny poranek :)
Ale się nawkurzałam wczoraj składając zamówienie, masakra :mad: ostatecznie udało mi się tuż po północy czyli teoretycznie po skończonej promocji i jeszcze dziś zamówiłam korzystając ze zniżki :D ale już ciuchów żadnych nie kupuje aż do porodu :p
U mnie dziś leżący dzień się zapowiada, oparzyłam sobie nogę olejem i mam tak spuchnieta że kostki nie widać, boli jak diabli, a jutro warsztaty także muszę być mobilna, ciekawe jakie buty założę na taką nogę :o
Miłego dnia dziewczynki :)

Ups...nie zazdroszcze. Mam nadzieje ze mnie ta przyjemnosc ominie[emoji31]

Dziewczyny weszlam teraz na smyka i ceny tez pokazuja sie -50% nie wiem czy przedluzyli promocje czy system im nawalil.

A ja znow czekam na kuriera, zamowilam "dojarke" smoczki i oslonki.

Dzis sa u mnie warsztaty Mamo Tato i chyba nie pojdziemy bo maz ma pilna prace dzis i wroci pewnie o 20 jak wczoraj[emoji20]
Sama nie pojade bo autobusem nie dojade, a moje prawo jazdy sie kurzy juz kilka lat bo boje sie jezdzic autem[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ten ich system to się rządzi swoimi prawami :p
Działa jak chce :D
Pochwal się zakupami :)

W nagrodę w domu czekala na mnie część zamówionych w szpitalu ciuszków, body i kaftaniki teraz zamówilam

Załączniki

• WP_20160930_002.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160930_002.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    35,3 KB · Wyświetleń: 94
  • WP_20160930_003.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160930_003.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    40,7 KB · Wyświetleń: 90
  • WP_20160930_004.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160930_004.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    42,4 KB · Wyświetleń: 88
  • WP_20160930_005.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    WP_20160930_005.jak-zmniejszyc-fotke_pl[1].jpeg
    38 KB · Wyświetleń: 94
  • wp_ss_20160928_0001.png
    wp_ss_20160928_0001.png
    125,7 KB · Wyświetleń: 96
  • wp_ss_20160928_0002.png
    wp_ss_20160928_0002.png
    92,1 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Cześć dziewczynki! Czy u Was też tak ciepło? Oby jak najdłużej tak zostało :)
Ja dziś na badania krwi jechałam przed poniedziałkową wizytą i oczywiście z problemami, bo u mnie lipa z żyłami straszna i ciężko pobrać, więc kłuli mnie i w końcu z dłoni udało się pobrać. A do tego odebrałam wyniki wymazu i mam jakieś drożdżaki :(((( nie mam żadnych objawów, więc się nie spodziewałam niczego a tu niestety :( zobaczymy co powie mi lekarz.. Miała któraś z Was to coś??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry