Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sliczne ciuszki...5 szt body za 30zl?...to juz was rozumiem dlaczego buszujecie po smyku nawet w nocyW nagrodę w domu czekala na mnie część zamówionych w szpitalu ciuszków, body i kaftaniki teraz zamówilam
Na allegro sprzedawca sylwina5555 korzystałam z aplikacji i nie umiem wstawić linka 5,90 zl za sztukęMartka gdzie kupiłaś te kawtaniki?
Mi też w wymazie wyszło jakieś paskudztwo a ja żadnych objawów nie miałam, zero, ale dostałam globulki i po 6 dniach stosowania było już po kuracjiCześć dziewczynki! Czy u Was też tak ciepło? Oby jak najdłużej tak zostało
Ja dziś na badania krwi jechałam przed poniedziałkową wizytą i oczywiście z problemami, bo u mnie lipa z żyłami straszna i ciężko pobrać, więc kłuli mnie i w końcu z dłoni udało się pobrać. A do tego odebrałam wyniki wymazu i mam jakieś drożdżaki((( nie mam żadnych objawów, więc się nie spodziewałam niczego a tu niestety
zobaczymy co powie mi lekarz.. Miała któraś z Was to coś??
Czyli na spokojnie muszę poczekać do poniedziałku i zobaczymy. Samymi prenatalnymi też się już zaczynam stresować :/ Plus taki, że jutro jedziemy odebrać wózek, więc może zajmę sobie tym głowę choć na chwilę.Mi też w wymazie wyszło jakieś paskudztwo a ja żadnych objawów nie miałam, zero, ale dostałam globulki i po 6 dniach stosowania było już po kuracji
Teraz na wizycie też mi lekarka pobrała wymaz, zobaczymy co tym razem wyjdzie
U mnie też cieplutko, ja niestety dziś w pozycji leżącej cały dzień![]()
Produkty z niskim indeksem glikemicznym.Podlamalam sie. Robilam krzywa i mam:
96
Po godzinie 204
Po 2 godz 164. Przekroczony bo norma do 140. Czytam na necie, ze to stan przedcukrzycowy. Wizyta we wtorek. Co ja mam jesc zeby bylo dobrze?
Spokojnie czekaj do wizytyCzyli na spokojnie muszę poczekać do poniedziałku i zobaczymy. Samymi prenatalnymi też się już zaczynam stresować :/ Plus taki, że jutro jedziemy odebrać wózek, więc może zajmę sobie tym głowę choć na chwilę.
Czemu leżysz TeQuila? Zalecenie czy po prostu słabszy dzień i odpoczynek?