Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Śnieg??? O Jezu, nienawidzę śniegu!!! :-(W Beskidach śnieg.. Zaraz idę rozpalać w kominku bo zamarznę![]()
A ja znów lubie śnieg
Ja śnieg uwielbiam! Zakopane, domek z kominkiem, winko a śnieg pruszy za oknem w każdej innej opcji jest nie do zaakceptowaniaA ja znów lubie śniegAle chyba w tym roku go nie chce[emoji14]Chociaż na święta było by fajnie gdyby był
![]()
Sesja zimowa też będzie pięknaHahah ja to już nie wiem czy śmiać się czy płakaćchcieliśmy sobie zrobić sesję ciążową w plenerze z naszymi psiakami, wiecie taką kolorową jesienną
więc mam nadzieję, że jeszcze ta jesień jednak będzie
![]()
nic się nie martw, śnieg na zdjęciu wygląda zjawiskowo Ewelin dobrze, niech pada. Snieg=nasze porody[emoji12]No to mamy dzeszczową jesieńTylko patrzec jak śnieg spadnie
![]()
Polubisz juz niedlugo, jak Alanek bedzie chcial isc na saneczki, albo bedzie chcial lepic balwana[emoji12]