• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witam sie i tak krotko tylko o sobie.
U mnie juz coraz bardziej widac zblizajacy sie porod..coraz czesciej odczuwam bol brzucha jak na @ a i kilka razy zdarzylo sie podczas oddawania moczu poczulam taki zapach krwi jak podczas okresu :hmm: od wczoraj mam bole miednicy poprostu az czuje jakby mi sie kosci przemieszczaly - moze bol to nie jest ale takie denerwujace uczucie bo na zadnym boku nie jest dobrze i chyba najwygodniej stac :) duzo juz nie zostalo....jakos sie wytrzyma ale czasy super samopoczucia juz za mna chyba ;)

Powodzenia na wizytach - dobrych wiadomosci wszystkim zycze.

Witam sie i tak krotko tylko o sobie.
U mnie juz coraz bardziej widac zblizajacy sie porod..coraz czesciej odczuwam bol brzucha jak na @ a i kilka razy zdarzylo sie podczas oddawania moczu poczulam taki zapach krwi jak podczas okresu :hmm: od wczoraj mam bole miednicy poprostu az czuje jakby mi sie kosci przemieszczaly - moze bol to nie jest ale takie denerwujace uczucie bo na zadnym boku nie jest dobrze i chyba najwygodniej stac :) duzo juz nie zostalo....jakos sie wytrzyma ale czasy super samopoczucia juz za mna chyba ;)

Powodzenia na wizytach - dobrych wiadomosci wszystkim zycze.
Martini trzymamy kciuki :) Wytrzymaj jeszcze troszkę, a potem już będziecie razem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry