• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzień dobry?
Dziewczyny ja już nie daję rady, od tygodnia nie sypiam prawie w ogóle w nocy, kładę się spać i po ok godzinie zasypiam jak już młody śpi, ale budzę się niedługo potem i koniec, godzinami leżę, przewracam się z boku na bok, w głowie tysiąc myśli...o śnie mogę zapomnieć.
W ciągu dnia jestem nieprzytomna, rozkojarzona, dociera do mnie wszysko po czasie.
Z nadzieją że kolejna noc bedzie ok już od wczesnego wieczora czekam żeby się położyć i znów to samo...
Nigdy nie miałam żadnych problemów ze snem.
Co ja mam robić?
Miłego dnia :)

Dzień dobry?
Dziewczyny ja już nie daję rady, od tygodnia nie sypiam prawie w ogóle w nocy, kładę się spać i po ok godzinie zasypiam jak już młody śpi, ale budzę się niedługo potem i koniec, godzinami leżę, przewracam się z boku na bok, w głowie tysiąc myśli...o śnie mogę zapomnieć.
W ciągu dnia jestem nieprzytomna, rozkojarzona, dociera do mnie wszysko po czasie.
Z nadzieją że kolejna noc bedzie ok już od wczesnego wieczora czekam żeby się położyć i znów to samo...
Co ja mam robić?
Nic na to nie zrobisz takie uroki - podobno nie jedna w ciazy tak ma :)

Strawbelka tez troche sie nudze w domu za wiele robic nie moge caly czas oszczedniejszy tryb zycia chociaz juz wiecej chodze niz kilka tyg temu :) Bylam na krociutkim spacerze to ledwo do domu doszlam tak mnie w boku cos zaczelo bolec :/

Strawbelka tez troche sie nudze w domu za wiele robic nie moge caly czas oszczedniejszy tryb zycia chociaz juz wiecej chodze niz kilka tyg temu :) Bylam na krociutkim spacerze to ledwo do domu doszlam tak mnie w boku cos zaczelo bolec :/
Ja sie boje sama wychodzic z domu.
Zreszta ja mam jakies schizy w tej ciazy, boje sie ze mnie ktos niechcacy w brzuch uderzy, albo ze jak bede przechodzic przez pasy to auto sie nie zatrzyma.
Cale dnie siedze w domu, maz prawie caly dzien w pracy. Troche ogarne mieszkanie, bo czysto, nie ma kto brudzic. Obiad zrobie i kolacje i tyle.
I nuda.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry?
Co ja mam robić?
Nic nie poradzisz. Mam to samo. Od dwóch miesięcy nocki są tragiczne. A bedzie jeszcze gorzej, nie chce Cie straszyć. Brzuch bedzie gigantycznych rozmiarów i nie będziesz mogła znaleźć pozycji wygodnej. Mi jeszcze cierpią nogi. Musze cały czas nimi wierzgać. Masakra jednym słowem. I nic nie daje mleko przed snem, spacer, brak spania w dzień. Nic kompletnie nie pomaga. Dobrze ze zostały 2 tygodnie z hakiem. Ale głowa do góry. Już bliżej masz niż dalej.

reklama

Mnie tez sie nudzi. I marudna jestem. Za moment będziemy już z naszymi dzidziusiami. Ile waży Twój Maluszek ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry