• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wiem ze czasem lekarze na niski progesteron daja zastrzyki z prolutexu.
Ja sie od tygodnia nie nudze. Od kiedy wiem ze mam cukrzyce to kombinuje przed kazdym posilkiem co zrobic zeby bylo ok. A po posilkach sie ruszam jak najwiecej bo ruch niby spala cukier. A ze mam remont kuchni to mam co robic:rolleyes2:a gin mowi ze ginekologicznie jest narazie ok i nie ma przeciwskazan do ruchu

Wiem ze czasem lekarze na niski progesteron daja zastrzyki z prolutexu.
Ja sie od tygodnia nie nudze. Od kiedy wiem ze mam cukrzyce to kombinuje przed kazdym posilkiem co zrobic zeby bylo ok. A po posilkach sie ruszam jak najwiecej bo ruch niby spala cukier. A ze mam remont kuchni to mam co robic:rolleyes2:a gin mowi ze ginekologicznie jest narazie ok i nie ma przeciwskazan do ruchu
Herbata z morwy obniza cukier. Tylko poczytaj czy mozna w ciazy. No i grejfryty. Tylko z nimi ostroznie bo moga potegowac dzialanie niektorych lekow.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie morwy nie mozna w ciazy. A grejfruta moge dziennie pol jako jeden z posilkow. Narazie z pomiarow od wczoraj tylko dzis po sniadaniu bylo duzo ponad norme.pozostale byly ladne.

reklama
Haha uśmiałam się z Waszych marudzeń ;-) u mnie to samo nuuuda! Do tego malarzy mam w domu od tygodnia i już mam ich dość. Zamknęłam się w sypialni z psami i poszłam spać[emoji12] dopiero M do mnie zadzwonił, że słońce świeci i żebym wyszła do ogrodu pooddychać ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry