TeQuila
Fanka BB :)
Kilka tygodni...dziękiZ tym zololadkiem przechodzilam to kilka pieknych tygodni, ale na szczescie jest juz spokoj![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kilka tygodni...dziękiZ tym zololadkiem przechodzilam to kilka pieknych tygodni, ale na szczescie jest juz spokoj![]()
Obyś miała racjęJa nie badałam ale takie dawki duphastonu i lutinusa to już max,musisz wierzyć że się uda, wiara czyni cuda
PS. Ja też zawsze brałam luteinę, ostatnio dostałam lutinus i...jestem w 27tc !
Wierzę że Tobie też przyniesie szczęście zmiana leku, tym bardziej że lutinus ma udowodnione lepsze działanie![]()
a gin mowi ze ginekologicznie jest narazie ok i nie ma przeciwskazan do ruchuHerbata z morwy obniza cukier. Tylko poczytaj czy mozna w ciazy. No i grejfryty. Tylko z nimi ostroznie bo moga potegowac dzialanie niektorych lekow.Wiem ze czasem lekarze na niski progesteron daja zastrzyki z prolutexu.
Ja sie od tygodnia nie nudze. Od kiedy wiem ze mam cukrzyce to kombinuje przed kazdym posilkiem co zrobic zeby bylo ok. A po posilkach sie ruszam jak najwiecej bo ruch niby spala cukier. A ze mam remont kuchni to mam co robica gin mowi ze ginekologicznie jest narazie ok i nie ma przeciwskazan do ruchu
Biedaczysko :* TuleZjadłam pół kg bobu i nie pomogło na moje smuteczki...to oznacza jedno...jest bardzo źle![]()