G
Gość
Gość
Heh...ciezka noc bedzie mial dzis Twoj maz, jak bob zacznie dzialac[emoji1]Zjadłam pół kg bobu i nie pomogło na moje smuteczki...to oznacza jedno...jest bardzo źle![]()
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Heh...ciezka noc bedzie mial dzis Twoj maz, jak bob zacznie dzialac[emoji1]Zjadłam pół kg bobu i nie pomogło na moje smuteczki...to oznacza jedno...jest bardzo źle![]()
Grzeczny chłopczykBiedaczysko :* Tule
Oj z tym naciska niem na żołądek to ja miałam przez 2 dni. Ale na szczęście mały uznał ze nie jest mi dobrze![]()
Hehe ale to wiesz co ze być na krótką metęGrzeczny chłopczyknie to co mój
![]()
To w razie czego zrób zdjęcie telefonemDziewczyny jak sie odbiera zamowienia ze Smyka to trzeba im podac nr paczki czy wystarczy nazwisko? Bo wieczorem jade ale nie chce mi sie drukowac.
Hahaha, no może chciał Cię tylko zmylićHehe ale to wiesz co ze być na krótką metęwiadomo co mu jeszcze przyjdzie do głowy
![]()
Podajesz nazwisko, nie trzeba żadnych nrDziewczyny jak sie odbiera zamowienia ze Smyka to trzeba im podac nr paczki czy wystarczy nazwisko? Bo wieczorem jade ale nie chce mi sie drukowac.
Wiesz jak to bywa z chłopakamiHahaha, no może chciał Cię tylko zmylić![]()
Oj wiemWiesz jak to bywa z chłopakamiczasami siedzą cicho a za chwilę tak dadza popalić
![]()
Też tak czujęOj wiemi coś mi się wydaje że wszyskie nasze forumowe chłopaki to dadzą nam jeszcze nieźle popalić
![]()