• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja juz 7kg na plusie mam. Pociesza mnie fakt ze poszlo w brzuch i trochę w tylek :p jak to mój kochany m mówi "trosze Ci się przytylo w pupie" :p
Ja 8 na plusie ale nie jest źle, z córką przytyłam 18 o_O a 3 miesiące później byłam chudsza niz przed ciążą :D ale wziąwszy pod uwagę że byłam 14 lat młodsza to jednak się trochę obawiam o te jeansy :p

Ja 8 na plusie ale nie jest źle, z córką przytyłam 18 o_O a 3 miesiące później byłam chudsza niz przed ciążą :D ale wziąwszy pod uwagę że byłam 14 lat młodsza to jednak się trochę obawiam o te jeansy :p
No to ja mam juz 13 na plusie. Wszystko mi idzie w brzuch i cyce.
Jem normalnie i dziwi mnie moja waga. Ostatnio duzo tyje. W ciagu 3 tyg. przytylam 3 kg, a w ciagu 3 poprzednich tygodni 4 kg. Wczesniej tylam tak 1kg co wizyte.
Wczesniej jak bralam encorton to bardzo duzo jadlam, 3× tyle co normalnie jem. Moze teraz dopiero wychodzi mi ta waga po encortonowym obrzarstwie.
Encorton bralam dlugo, w 24tc go odstawilam.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to ja mam juz 13 na plusie. Wszystko mi idzie w brzuch i cyce.
Jem normalnie i dziwi mnie moja waga. Ostatnio duzo tyje. W ciagu 3 tyg. przytylam 3 kg, a w ciagu 3 poprzednich tygodni 4 kg. Wczesniej tylam tak 1kg co wizyte.
Wczesniej jak bralam encorton to bardzo duzo jadlam, 3× tyle co normalnie jem. Moze teraz dopiero wychodzi mi ta waga po encortonowym obrzarstwie.
Encorton bralam dlugo, w 24tc go odstawilam.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Szalejesz :D bardzo szybko tyjesz, lekarz nie zwrócił na to uwagi, powinno się ok 0,5 kg tyg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry