• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej kochane :)
Miłego dnia życzę :)

TeQuila dziś w nocy dał mi popalić Mały :( Znów gdzie pod żebrami uciskał, że chyba z 1h po domu chodziłam, bo nie miałam jak się położyć. Tak mnie bolało :( A jak juz sie położyłam to zaczął swoje wygibasy w brzuchu. Już wole to niż te uciski w żebrach :( No i oczywiście żołądek zaczął mnie boleć i musiałam kibelek zaliczyć :(
Ja nie wiem co on sobie myśli :P

reklama
Hej kochane :)
Miłego dnia życzę :)

TeQuila dziś w nocy dał mi popalić Mały :( Znów gdzie pod żebrami uciskał, że chyba z 1h po domu chodziłam, bo nie miałam jak się położyć. Tak mnie bolało :( A jak juz sie położyłam to zaczął swoje wygibasy w brzuchu. Już wole to niż te uciski w żebrach :( No i oczywiście żołądek zaczął mnie boleć i musiałam kibelek zaliczyć :(
Ja nie wiem co on sobie myśli :P
Oj biedactwo :-) no tak to jest z facetami, pochwalisz to od razu łobuzują :-P
Mój Syneczek dziś dla odmiany grzeczny, wstawałam ale tylko do WC :-) wyspałam się za cały tydzień... Oby nie na cały przyszły tydzień :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znów pamiętam jak płakałam na wynikami bety :) jakby to było wczoraj :) u mnie apka pokazuje 82 dni[emoji14] ale i tak bd wcześnie :)
Ja najpierw zrobiłam test ciążowy a potem biegam na betę po południu :-P
Moja apka pokazuje 91 dni ale ja liczę do ustalonego dnia cc które i tak może być wcześniej gdyby się okazało że młodemu się już nudzi w brzuszku :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już kolejną noc spędzam na kilkunastu spacerach do wc, wydaje mi się, ze ja nic innego nie robię tylko chodzę siku . A każde podnoszenie sie z lóżka to napinanie brzucha, które nie jest fajne. W nocy musiałam zjeść serek waniliowy i wpakować do niego kilka łyżek dżemu, aaa i juz któryś raz sni mi się ze musiałam wrócić do szpitala:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry