• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja najpierw zrobiłam test ciążowy a potem biegam na betę po południu :-P
Moja apka pokazuje 91 dni ale ja liczę do ustalonego dnia cc które i tak może być wcześniej gdyby się okazało że młodemu się już nudzi w brzuszku :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja zrobilam test i wielka radosc. Lezalam i patrzylam sie w ten test i geba mi sie smiala jakbym byla nacpana. Z trzema betami pojechalam do gina. Wrocilam i na drugi dzien leje sie ze mnie, ja w histerie ze to miesiaczka. Poprzednie ciaze tez konczyly sie drugiego dnia po wizycie u gina. Wiec bylam pewna ze to koniec.
Maz dzwoni do gina, gin kaze lezec plackiem i czekac. Najgorszy czas w moim zyciu. Na bete jezdzilam co 2 dni, caly czas plamilam, a maz caly czas mial ze strachu biegunke.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatek, a jak tam Jas?
Zazdrosny o braciszka, czy sie cieszy?

Cieszy sie :) Jestesmy zaskoczeni jego reakcja, bo wogole nie jest zazdrosny. Wrecz przeciwnie. Przychodzi glaszcze malego, caluje stopki, pomaga nam we wszystkich czynnosciach :) i rozumie, ze np jestesmy chwilowo zajeci bo karmimy i spokojnie czeka. Takze mam nadzieje ze tak zostanie :)

Cieszy sie :) Jestesmy zaskoczeni jego reakcja, bo wogole nie jest zazdrosny. Wrecz przeciwnie. Przychodzi glaszcze malego, caluje stopki, pomaga nam we wszystkich czynnosciach :) i rozumie, ze np jestesmy chwilowo zajeci bo karmimy i spokojnie czeka. Takze mam nadzieje ze tak zostanie :)
Agatek, to super ze Jas ma takie podejscie[emoji4]
Ech... fajna z Was rodzinka.
Mam nadzieje ze moja tez taka bedzie[emoji6]

Tequila, gdzie jest w Katowicach fajny sklep z wozkami. Tylko ja nie chce z gornej polki. Myslalam nad bebetto. Widzialas gdzies zeby na zywo zobaczyc?

Nie wiem gdzie sprzedają bebetto bo ja takiego wózka nie szukałam, ale spory wybór wózków jest w Smyku w Ssc, jeżeli chodzi o Quinny to tylko Dziecięcy Ekspert na Bocheńskiego ale jeśli chcesz dobry a tani wózek to ja polecam Lonex na Mikołowskiej, Polska marka,najdroższy wózek z najnowszej kolekcji kosztował tam chyba 1600zł jak byłam , także warto moim zdaniem zajrzeć
Link do: Wózki Dziecięce Katowice, Sklep LONEX, Wózki Retro, Lonex, Classic Retro, Pastel, Sanremo

Nie wiem gdzie sprzedają bebetto bo ja takiego wózka nie szukałam, ale spory wybór wózków jest w Smyku w Ssc, jeżeli chodzi o Quinny to tylko Dziecięcy Ekspert na Bocheńskiego ale jeśli chcesz dobry a tani wózek to ja polecam Lonex na Mikołowskiej, Polska marka,najdroższy wózek z najnowszej kolekcji kosztował tam chyba 1600zł jak byłam , także warto moim zdaniem zajrzeć
Link do: Wózki Dziecięce Katowice, Sklep LONEX, Wózki Retro, Lonex, Classic Retro, Pastel, Sanremo
Chcialam max do 2 tys. Ale to max.

W Smyku w Silesi bylam i nic mi sie nie podoba. Dzis bylam u siebie, ogladalam te bebetto ale kolory ma brzydkie. Moze i ladne, ale jakos mnie nie ruszaja ogolnie wozki. Twoj ladny, ale cena zabojcza.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry