• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tequila, a ten quiny buzz widzialas? To jest jakis stary model, czy poprostu inny model tej firmy? On chyba tanszy jest.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Widziałam ale mi się nie podoba spacerówka w nim, to jest poprzedni model Quinny, napewno sporo tańszy ale też zdecydowanie gorszy pod względem designu bo jeżeli chodzi o markę jako taką to każdy z modeli jest godny polecenia, moja siostra miała Quinny 6 lat temu, nie pamiętam modelu niestety ale był sto razy lepszy niż te tanie wózki z marketu teraz nowe także o czymś to świadczy
Mnie w Moodd urzekła biała rama i kubełkowe siedzenie z t-barem tego nie ma inny wózek, dzięki temu jest wyjątkowy, poza tym łatwo się prowadzi, zawraca, skręca
Moim zdaniem minusów brak :-D

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Widziałam ale mi się nie podoba spacerówka w nim, to jest poprzedni model Quinny, napewno sporo tańszy ale też zdecydowanie gorszy pod względem designu bo jeżeli chodzi o markę jako taką to każdy z modeli jest godny polecenia, moja siostra miała Quinny 6 lat temu, nie pamiętam modelu niestety ale był sto razy lepszy niż te tanie wózki z marketu teraz nowe także o czymś to świadczy
Mnie w Moodd urzekła biała rama i kubełkowe siedzenie z t-barem tego nie ma inny wózek, dzięki temu jest wyjątkowy, poza tym łatwo się prowadzi, zawraca, skręca
Moim zdaniem minusów brak :-D

Minusem jest cena[emoji20]

Z bebetto mi sie tylko ten podoba jesli chodzi o kolorystyke. Chcialam zctej firmy drozszy model, ale na zywo material mial brzydka strukture, taki jakby wzorek.
1475938604228.jpg

Załączniki

• 1475938604228.jpg
    1475938604228.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 306
A drugi z bebetto to ten, tylko na zywo musze kolory zobaczyc. No i oczywiscie bialy stelaz.
Z quiny chyba sobie dam spokoj.
1475939406502.jpg

Załączniki

• 1475939406502.jpg
    1475939406502.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 298
Jak Ci się podobają to kupuj ale dla mnie spacerówka jest nie do przeskoczenia, miałam taką 14 lat temu dla córki, teraz wymagam więcej od wózka :-P
Jeżeli chodzi o kolorystykę bardzo ładne oba :-) ale są takie pospolite, zwykły wózek
Quinny wyróżnia się w tłumie
Sama popatrz ;-)
Mnie ten wózek urzekł
Po prostu się w nim zakochałam
1475939985789.jpg

Załączniki

• 1475939985789.jpg
    1475939985789.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 357
reklama
Jak Ci się podobają to kupuj ale dla mnie spacerówka jest nie do przeskoczenia, miałam taką 14 lat temu dla córki, teraz wymagam więcej od wózka :-P
Jeżeli chodzi o kolorystykę bardzo ładne oba :-) ale są takie pospolite, zwykły wózek
Quinny wyróżnia się w tłumie
Sama popatrz ;-)
Mnie ten wózek urzekł
Po prostu się w nim zakochałam Zobacz załącznik 777208

Tequila zgadzam sie z Toba, ale nie dam tyle za wozek. Musze wybrac cos z nizszej polki.

Tez zachorowalam na ten quiny, ale ta cena. Niestety odpuszecze, chyba ze cudem trafi sie cos na olx w co watpie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry