Nikaaa
Fanka BB :)
Nie byłam tam osobiście ale widziałam że jest . Ja wózek kupowałam w smykuMówisz o tym w agacie?
Beznadziejna obsługa i wybór :-/
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie byłam tam osobiście ale widziałam że jest . Ja wózek kupowałam w smykuMówisz o tym w agacie?
Beznadziejna obsługa i wybór :-/
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Smyka tez odwiedze[emoji12]Nie byłam tam osobiście ale widziałam że jest . Ja wózek kupowałam w smyku
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Na czym stanęło? :-)Smyka tez odwiedze[emoji12]
Ja juz mam swoj typ, jade tylko na zywo zobaczyc. Wczoraj do nocy siedzialam na roznych forach i czytal opinie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pojechalam zobaczyc x ridera. Jak sie okazalo to robia je u nas w miescie[emoji12]
Slyszalam od kogos ze wozki z 3 kolami nie sprawdzaja sie za dobrze, ale ja nie praktykowalam wiec w 100 % nie potwierdze.Pojechalam zobaczyc x ridera. Jak sie okazalo to robia je u nas w miescie[emoji12]
A teraz zostaje albo Twoj( tylko troche sie boje po tych opiniach, obawiam sie tej spacerowki, bo duzo dziewczyn pisze ze to nieporozumienie. I o co chodzi z produkcja, bo one sa w Chinach robione? No i ta gwarancja dozywotnia czy 2 letnia? Bo pisza ze 2 lata)
Drugi to MUTSY, przypadkiem go zobaczylam i strasznie nam sie spodobal. Fajny zwrotny, fajnie sie sklada i mimo ciemnych kolorow bardzo nam sie podoba. Tylko musze poczytac opinie.
Wiec wozkow juz nie szukam, kupie cos z tych dwoch. Tylko spacerowke nowa( boje sie uzywanej) a gondole uzywana.
Tequila, a Ty masz ten na 3 kolach? Bo jest jeszcze na 4. Kola masz pompowane? Bo nie zwrocilam uwagi w sklepie.
Te mutsy nie maja pompowanych kol i tu wlasnie sie zastanawiam.
Tylko ten 4 rider jest bardzo duzy.Strawbelka ja mam Mutsy 4rider po pierwszen córce. 8 lat temu go kupowałam, stał na strychu u mamy. Wyciągnęłam go, wycześciłam i postanowiłam że będę korzystać. Ma duże pompowane koła, muszę tylko gondolę dokupić. Po tylu latach wszystko działa.
Tylko ten 4 rider jest bardzo duzy.
Mi sie podobal farmer urban i jeszcze jakis. Ale temu 4 rider sie nie przygladalam. Mezowi sie podobal. Ten Twoj ma bardzo dobre opinie. Z mutsy wlasnie ten Twoj polecaja.