• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja juz po oddaniu moczu, pobrana krew na morfologie, TSH, FT3, FT4 i czekam sobie teraz na wyniki.

Odwalilam dzisiaj.... chcialam zalozyc botki, one sie okropnie zakladaja sa wciagane i tyle mnie to wysilku kosztowalo ze teraz ciagle boli mnie i w dole brzucha i krocze i male skurcze byly - co ja narobilam :( ide zaraz polezec oby przeszlo.
Na pewno przejdzie jak troszkę odpoczniesz, nie martw się :)

Dziewczyny ale miałam koszmar, standardwo bylam w szpitalu (to juz moj conocny sen ;/ ) i przyszła dziewczyna, która jak się okazało urodziła dziecko mojego M, starsze o 2 miesiące od mojej małej, czyli wyszło na to, ze M mnie zdradził w lutym jak byłam po punkcji , przechodziłam hiperkę i wyglądałam jak wieloryb . Coś strasznego, do teraz mnie trzyma .
Coś wiem na temat takich głupich snów, mi też się już kilka razy śniło że mąż mnie zdradza o_O wszystkiemu winne nasze hormony i...brak sexu :D ale po porodzie tak sobie odbijemy dziewczyny że same naturalsy w efekcie będą :p

Martini, po cos zakladala te buty[emoji121]
Teraz lez i odpoczywaj[emoji121]

Martka, sny ponoc sie snia na odwrot. No co Ty snem sie bedziesz przejmowac[emoji6]
Chociaz wiem cos o takich snach[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny po tych cesarkach to musimy przynajmniej rok z tym naturalsem poczekac. Ale tez na niego licze[emoji1]

A ja od soboty na diecie dla cukrzykow, z niskim IG.
Robie eksperyment i zobacze jak bedzie wygladac moja waga na nastepnej wizycie. Juniorowi sie chyba to nie podoba, bo nawet po nocach mnie oklada kopniakami[emoji12]

Dziewczyny po tych cesarkach to musimy przynajmniej rok z tym naturalsem poczekac. Ale tez na niego licze[emoji1]

A ja od soboty na diecie dla cukrzykow, z niskim IG.
Robie eksperyment i zobacze jak bedzie wygladac moja waga na nastepnej wizycie. Juniorowi sie chyba to nie podoba, bo nawet po nocach mnie oklada kopniakami[emoji12]

To na pewno mu się nie podoba :P on tu taki zadowolony z tego co jadłas a tu nagle zmiana :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry