• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zobacz, z boku liczy tyg i dni
1476096987578.png

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476096987578.png
    1476096987578.png
    51,1 KB · Wyświetleń: 364
reklama
skarpetki na początek to i na stopy i na rączki ;-) teoretycznie są te łapki niedrapki, ale skarpety lepsze :D

co do wózków - jak masz wysokie krawężniki to 4koła>3koła. Jak chcesz biegać z wózkiem 3>4. 4 koła przy przednich obrotowych są fajne, szczególnie jeśli można te przednie zablokować na cięższy teren - np spacer po lesie :-).
Ja synkowi nie zakladalam nigdy na rączki. Położna powiedziała że dziecko poznaje świat przez dotyk i nie powinno się zakładać. A samo sobie krzywdy nie zrobi. Owszem byl czasem podrapany ale przecież od tego nie umrze a po paru godzinach to zadrapanie znika:) ale to już kwestia każdego rodzica

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja jeszcze w szlafroku taka pogoda paskudna że skupiam się na szukaniu śpiworka i tak mi zleciało pół dnia :-/ ale jak potem patrzyłam na gazetkę to i tak były większe te ciuszki więc i tak bym nie kupiła :-P

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
My z Szymkiem też jeszcze w piżamach[emoji14]zimno ciemno aż się nie chce nic robić tylko spać

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry