Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest najważniejsze, zaufanie, bo bez tego to tylko nerwy i wieczna niepewnośćJa tez mam zaufanie do mojego. Konkretny i odpowiada na wszystko nawet na te głupie pytaniano i tez go lubię bo ma poczucie humoru
![]()
Aaaa takZrozumiałam że z akcją porodowa masz się udać do szpitala i poinformować ich że masz krążek mimo iż powiedział że zdejmie ci go w 38tc i mimo tego że ściąga się go wcześniej a nie jak już się rodzidobrze zrozumiałam?
![]()
No dobra, to zacznijmy od początkuAaaa takjuz sie pogubilam w tym co pisalam bo troche dzisiaj tu skrobe i przestaje jakos myslec nad tym co pisze. Wiem juz jedno mam wielki balagan w glowie, a tego sie obawialam najbardziej. A moze on ma w tym wszystkim dobre intencje i poprostu chce mnie wziac do siebie - oczywiscie pewnie za jakas oplata i zrobic mi to cc zebym byla bezpieczna i dziecko tez? Skoro ten wlasciciel nie chcial w tym szpitalu w ktorym chcialam? Ja juz nie wiem co o tym myslec czego sie doszukiwiac itd
![]()
Ufalam do dzisiaj teraz sie pogubilam o co tu w tym wszystkim teraz chodziNo dobra, to zacznijmy od początku
Ufasz mu?
Jak chcesz urodzić sn czy cc?
Czy twój lekarz zrobi Ci cc?
Skoro pracuje w państwowym szpitalu to nie może zarządać opłaty za poród!
To porozmawiaj z nim o cesarce. Moze on tak gada, bo chce Cie do konca doprowadzic i przyjac porod.Ufalam do dzisiaj teraz sie pogubilam o co tu w tym wszystkim teraz chodzi
Co do porodu pewnie wolalabym cc ze wzgledu na bezpieczenstwo dziecka i mniej sie boje bolu po cc niz sn
Czy mi zrobi tego nie wiem bo nigdy z nim o tym w sumie nie rozmawialam, wiem ze zarzadac nie moze wprost pracujac w panstwowym szpitalu, ale zainsynowac cos moze moze? tak naprawde wskazan brak co do cc![]()
No to może na kolejnej wizycie pogadaj z nim o tym, może skoro wolisz cc i będziesz się czuć bezpieczniej a on by dał ci skierowanie na cc to byłabyś spokojniejsza i wszysko by się ułożyło w całośćUfalam do dzisiaj teraz sie pogubilam o co tu w tym wszystkim teraz chodzi
Co do porodu pewnie wolalabym cc ze wzgledu na bezpieczenstwo dziecka i mniej sie boje bolu po cc niz sn
Czy mi zrobi tego nie wiem bo nigdy z nim o tym w sumie nie rozmawialam, wiem ze zarzadac nie moze wprost pracujac w panstwowym szpitalu, ale zainsynowac cos moze moze? tak naprawde wskazan brak co do cc![]()
Polskie Towarzystwo Ginekologiczne opracowało zbiór wskazań dotyczących postępowania medycznego w przypadku ciąży po zapłodnieniu in vitro. Rekomendacje dotyczą nie tylko sposobu rozwiązania ciąży, ale także opieki perinatologicznej, diagnostyki prenatalnej oraz badań, których częstotliwość w przypadku ciąży specjalnej troski – jak nazywana jest przez PTG ciąża po in vitro – może ulec zwiększeniu.Nie chodzi mi o termin tylko kiedy koboeta moze rodzic przez cc a nie naturalnie