TeQuila
Fanka BB :)
Buuuu ja w grudniu dopiero buuuuLaski, jak zrobicie pokoiki, albo kaciki dla maluszkow to odrazu foty wstawiajcie[emoji6]
Ja bede miala zrobione wszystko w 2 polowie listopada.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Buuuu ja w grudniu dopiero buuuuLaski, jak zrobicie pokoiki, albo kaciki dla maluszkow to odrazu foty wstawiajcie[emoji6]
Ja bede miala zrobione wszystko w 2 polowie listopada.
Czekamy z niecierpliwościąU mnie może na weekend bd zrobiony jyz pokójwiec zdjęcia na pewno będa
![]()
Najlepiej wydane pieniądze w ciąży ;-)
Ta poducha to chyba nic nie da na bole nog. Mnie boli noga w tym miejscu gdzie styka sie ona z materacem. Dokladnie tylko w tym miejscu. Wydaje mi sie ze to przez ciezar ciala, bo tylko od biodra do kolana.
Poducha odciąża kręgosłup i stawy,wymusza prawidłową pozycję ciała więc tym samym niweluje wszelkie bóle, myślę że mogłaby ci pomócTa poducha to chyba nic nie da na bole nog. Mnie boli noga w tym miejscu gdzie styka sie ona z materacem. Dokladnie tylko w tym miejscu. Wydaje mi sie ze to przez ciezar ciala, bo tylko od biodra do kolana.
No tylko ze z poducha czy bez to i tak bede lezec ta sama czescia nogi na materacu, bo innej opcji nie ma. A najbardziej boli ta czesc na wysokosci posladka. Teraz to mnie nawet te czesci ciala bola jakbym miala zakwasy, albo cala noc na betonie spala.Poducha odciąża kręgosłup i stawy,wymusza prawidłową pozycję ciała więc tym samym niweluje wszelkie bóle, myślę że mogłaby ci pomóc
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom