• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jade do lekarza, wole jednak skontrolowac te bole. Pewnie wiezadla albo jakies inne, ale lepiej raz za duzo niz raz za malo sprawdzic..
U mnie w klinice nie ma na dzis terminow i polecili mi na ip podjechac, ale udalo mi sie znalezc termin w normalnej przychodni. Wole nie zostac na obserwacji bez powodu, nienawidze szpitali.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Lile daj znać co Ci powiedzieli. Wydaje mi się, że się rozciągasz, ale lepiej posprawdzać niż martwić się na zapas :)

reklama
Ewelin86, możesz mnie dopisać na 1.11 na usg prenatalne po pierwszym trymestrze. Tak wiem, ze to święto i wolne, ale jestem w UK , tu nornalny dzien.

Strawbelka, wkładasz poduszkę miedzy nogi? Jesli nie to Mysle ze to mogłoby pomoc. Kupie sobie w przyszłości taki długi wałek- poduszkę. Nie wiem jak bedzie pozniej, ale teraz w nocy boli mnie krocze, ta kość w środku , o która juz Was tutaj pytałam.

MartiniM, mi w poerwszej ciazy sie opuścił i nic, nie pamietam dokładnie, ale mysle ze to nawet i trzy tyg przed porodem było. A ludzie na ulicy to juz mi na dwa miesiące przed mowili ze na pewno lada dzien, bo brzuch nisko ... miałam taki wielki, ze chyba myśleli , ze pęknę .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry