Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SuperJa juz po. Wszystko jest ok. Maly wazy 2130g wiec kawał chłopa niegotermin cc będę wiedzieć za tydzień. Ale wiem ze w 39 tc będę miała.
Na ktg wyszedł jeden malutki skurcz.
a i szyjka 35mm twarda zamknięta
Dobrze będzie, tylko już nie czytaj wujka google'a. Odpoczywaj dużo i się nie stresuj. Alan dzielny chłopak, na pewno jeszcze trochę pomieszka w brzusiuDzięki, mam nadzieję że ja do szpitala nie trafię i że wszystko będzie ok, skoro te wody same z siebie maleją to liczę na to że i u mnie tak będzie, będę się oszczędzać, dużo leżeć, może pomoże
Ale stres jest, wszystko składa się w jedną całość, twardy brzuch, problemy z poruszaniem, teraz miękka szyjka i te wody....ehhh, już bym chciała urodzić i nie mieć tych wszystkich głupich myśli w głowie
Co do prenatalnych, na trzecie idziemy 10.11 mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Napewno wszystko ok. Skoro wcześniejsze prenatalne wyszły ok to nie bralabym pod uwagę wad wrodzonychDzięki, mam nadzieję że ja do szpitala nie trafię i że wszystko będzie ok, skoro te wody same z siebie maleją to liczę na to że i u mnie tak będzie, będę się oszczędzać, dużo leżeć, może pomoże
Ale stres jest, wszystko składa się w jedną całość, twardy brzuch, problemy z poruszaniem, teraz miękka szyjka i te wody....ehhh, już bym chciała urodzić i nie mieć tych wszystkich głupich myśli w głowie
Co do prenatalnych, na trzecie idziemy 10.11 mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Kurcze z tymi miejscami w szpitalu to jakiś kosmos jest.. Ale z drugiej strony przynajmniej w domku możesz poleżeć. Odpoczywaj i czekaj na spokojnie od jutra - na pewno będzie dobrze. Pozdrów dziewczynkiJa niestety w domu. W szpitalu nie ma dla mnie miejsca wiec czekam do jutra. Jak będzie się coś dzialo mam jechać na ip. I tyle...a trochę daleko bo 50 km mam no ale lepsze leżenie niż siedzenie 5 h w poczekalni. Jedynie co mnie niepokoi to ból krocza kości pachwin
Ewelin do 5 kg dobijesz!!!
Tequila, blagam, ale mnie rozsmieszylas[emoji1]Ty juz chyba nie wiesz co kupowac[emoji12]Zastanawiacie się nad prezentem świątecznym dla dzieci[emoji14]Link do: Woda kolońska dla dzieci | 100 ml | Suavinex
Link do: Woda perfumowana dla chłopczyka 100 ml | Le Petit Chic | Suavinex
Link do: Woda perfumowana dla dziewczynki 100 ml | La Petite Chic | Suavinex