• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequila, blagam, ale mnie rozsmieszylas[emoji1]Ty juz chyba nie wiesz co kupowac[emoji12]
Po co Ci to? Dzieci najladniejszy maja swoj zapach. Ja go uwielbiam, on jest nie do opisania. Chyba nie bedziesz Alana perfumowac tymi perfumami[emoji1]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie!no co Ty :Dnawet nie wiedziałam że są perfumy dla niemowląt, baa nawet wody kolońskie :p patrzyłam na kosmetyki w mądrej mamie bo jak jutro będę odbierać kosz to mogłabym od razu kupić i natknęłam się na to :D ale nie zamierzam kupować :)
Swoją drogą ciekawe komu taki pomysł wpadł do głowy no i kto to kupuje o_O

reklama
Nie!no co Ty :Dnawet nie wiedziałam że są perfumy dla niemowląt, baa nawet wody kolońskie[emoji14]patrzyłam na kosmetyki w mądrej mamie bo jak jutro będę odbierać kosz to mogłabym od razu kupić i natknęłam się na to :D ale nie zamierzam kupować :)
Swoją drogą ciekawe komu taki pomysł wpadł do głowy no i kto to kupuje o_O
Heh...to mnie wkrecilas, bo juz myslalam ze wpadlas na taki szalony pomysl[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny teraz jest fajna promocja na femibion 2
Dwa opakowania w fajnej cenie i gryzak dla dziecka
1477392758049.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1477392758049.jpg
    1477392758049.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 243
reklama
A i dr mi jeszcze powiedział, że mam twardy brzuch. No i mam odpoczywać, jakbym tego nie robiła :P M się śmieje, że nic nie robie tylko leżę :P No i gdyby pojawiły sie skurcze natychmiast to szpitala mam jechac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry