• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, a jak wyglada procedura zapisania dziecka do przychodni i pediatry?
Bo ze szpitala nie wypuszcza jak sie nie zadeklaruje lekarza i przychodni.
Wiec mam im w szpitalu podac adres przychodni i lekarza ktorego wybralam?
Czy jak sie dziecko urodzi to maz musi leciec do przychodni, zapisac dziecko i dopiero do szpitala z ta informacja ze dziecko tam zapisane?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz podać adres tylko i nazwę przychodni. Bo oni tam po prostu wysyłają informacje o szczepieniu

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ja tak krótko i sobie. Wyniki posiewu kału ok,Pani prof sie śmiała ze ktoś mnie chciał dobić salmonella ale nie wyszło. Od wczoraj spokoj z kibelkiem dziś odstawia leki jeśli będzie dobrze jutro do domu [emoji5] po 10 idę się pokazać mojemu dr bo chciał żebym mu zdała relacje co tam i zobaczymy co wymyśli [emoji5]
Martini, tak sie ciesze, ze wszystko wrocilo do normy[emoji4]
Super[emoji4]

Dziewczyny wiem ze ostatnio o tym bylo, ale przypomnijcie ile razy sie robi te allo przeciwciala do grupy krwi?
Ja robilam jakos na poczatku ciazy i na wczorajsza wizyte tez robilam i dr mowi ze jeszcze przed porodem bedziemy powtarzac. Ale po co??? To przeciez sie nie zmienia. Hm...moglam spytac dr. wczoraj.

Dziewczyny wiem ze ostatnio o tym bylo, ale przypomnijcie ile razy sie robi te allo przeciwciala do grupy krwi?
Ja robilam jakos na poczatku ciazy i na wczorajsza wizyte tez robilam i dr mowi ze jeszcze przed porodem bedziemy powtarzac. Ale po co??? To przeciez sie nie zmienia. Hm...moglam spytac dr. wczoraj.

A jakie masz rh? Bo ja wczoraj pytałam, czy będę jeszcze powtarzać to badanie, to powiedział, że nie ma takiej potrzeby bo mam rh+, a gdyby było rh- to przed porodem musiałabym powtórzyć.

Ja mam Rh- i muszę zrobić 3 razy w trakcie ciąży. Wiem, że są przypadki, że z mamy 0 Rh+ i taty AB Rh+ dziecko może mieć Rh-, bo ja jestem takim przypadkiem, więc może dlatego chce sprawdzić?

Hej ja tak krótko i sobie. Wyniki posiewu kału ok,Pani prof sie śmiała ze ktoś mnie chciał dobić salmonella ale nie wyszło. Od wczoraj spokoj z kibelkiem dziś odstawia leki jeśli będzie dobrze jutro do domu ☺ po 10 idę się pokazać mojemu dr bo chciał żebym mu zdała relacje co tam i zobaczymy co wymyśli ☺
Martini jak dobrze, że dobrze jest :) silna babka z Ciebie to pokonałaś to coś :) Oby jak najszybciej do domku!

Strawbelka faktycznie co do prychodni tzn lekarza i poloznej to pediatra i oddzialowa chcieli miec potwirdzenie. Dostalam 2 kartki-1 to z wyborem poloznej i 2 to z wyborem lekarza dla dzieci. Musza byc podpisy i pieczatki. Tyle ze ja na Patologii Noworodka tak mialam. Bez tego faktycznie brak wypisu.

reklama
Ja nadal nie w szpitalu. Powiedzieli na oddziale ze do niedzieli nie mam co liczyć. . Do swojego gin nie mogę. Się dodzwonić gdzie wyjechał do pt. Wiec leze i czekam ci się wydarzy.
Co do przychodni to mówili na szkole rodzenia ze trzeba podav przychodnie. Nawet jakakolwiek bo muszą gdzieś wysłać papiery. Przychodnie można zmienić bezpłatnie 3 razy w ciągu roku. Dlatego warto się zapisać na szkole.rodzenia bo tam o rodzeniu to malo się mówi paradoksalnie :) a można dowiedzieć się sporo innych rzeczy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry