• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequila, bylam dzis w lumpie i mialam juz w rece ten kombinezon co Ty ostatnio kupilas, ten bialy z uszkami i gwiazdkami. Ale ostatecznie odlozylam, bo nie moglam sie zdecydowac, bo on chyba jest dziewczecy, jakos nie pasowal mi dla chlopca.
Na bank to ten sam, gwiazdki na guzikach, pikowany. U mnie 35 zeta kosztowal.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba było brać :-) moim zdaniem to typowy uni sex a taki słodki że ja nie mogłam się powstrzymać żeby go nie kupić :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od wczoraj próbuje Ci to uświadomić :-P

No tylko ze tego mi nie napisalas[emoji6]
Dzwonilam do stowarzyszenia stop NOP zeby mi powiedzieli jak to wyglada od strony prawnej i czy mi cos grozi jak wypisze sie na wlasne zadanie. Pan mi wszystko wytlumaczyl. On zajmuje sie tym wszystkim od strony prawnej, wiec juz wiem co i jak.

Ja im podam przychodnie ale nie bede w swieta jezdzic i jakichs kartek podbijac!

Ja nie jestem przekonana do tych rosmanowskich kosmetyków jakoś, kiedyś kupiłam dla siebie i nie byłam zadowolona

Ja jestem zadowolona z wielu rosmanowskich. Maja dobry i bezpieczny sklad. Juz nie raz sie przekonalam ze drogi kosmetyk jest do d..y. Ja kupuje wszystko glownie po skladzie, a te babydream maja dobry i bezpieczny sklad.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry