Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uuu zaszaleli z kolacja
A chleb gdzie zapomnieli
BiedakuNo nie przyjechał...wkurzyłam się i jutro też go.nie chce widzieć ! A co! No chyba ze wyjdę to musi mnie odebrać bo 70 km do domua chodzic mam zakaz ! Wrrr najgorsze są noce. Niech to mija. Bo pekne
Coś ty rodzice? W życiu. Koleżanka zaszła. A tak to sama siedzę cały dzień. A mąż tak jak mówisz wczoraj chlal. Dzisiaj leczył pewnie kaca i tyle...albo poprawil po wczorajszym. Nawet ze mną nie pisał zbytnio prócz na odwal. Nie wiem o cholerę mu chodzi. Jak 16 latek...Biedakuzrob mu awanture
Pewnie poczol weekend bez zony w domu
A rodzice chociaz byli ??
Pisanka wspolczuje, maz zachowuje sie jak 16latek. Az mi sie wierzyc nie chce ze do Ciebie nie przyjechal i pil wczoraj[emoji54]Coś ty rodzice? W życiu. Koleżanka zaszła. A tak to sama siedzę cały dzień. A mąż tak jak mówisz wczoraj chlal. Dzisiaj leczył pewnie kaca i tyle...albo poprawil po wczorajszym. Nawet ze mną nie pisał zbytnio prócz na odwal. Nie wiem o cholerę mu chodzi. Jak 16 latek...
Ale oczywiście jeszvze mi się oberwalo ze przesadzam jak zwykle....Pisanka wspolczuje, maz zachowuje sie jak 16latek. Az mi sie wierzyc nie chce ze do Ciebie nie przyjechal i pil wczoraj[emoji54]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
To maz przesadza. Zona z blizniakami w ciazy i jeszcze w szpitalu. Powinien codziennie u Was byc! Niech sie wstydzi!Ale oczywiście jeszvze mi się oberwalo ze przesadzam jak zwykle....
To jednak nasi faceci maja wiele wspolnegoCoś ty rodzice? W życiu. Koleżanka zaszła. A tak to sama siedzę cały dzień. A mąż tak jak mówisz wczoraj chlal. Dzisiaj leczył pewnie kaca i tyle...albo poprawil po wczorajszym. Nawet ze mną nie pisał zbytnio prócz na odwal. Nie wiem o cholerę mu chodzi. Jak 16 latek...