Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj ma takie coś i spi czasem koło mnie na kanapie jak pije kawkę albo oglądam film. Przydatna rzeczTak dokladnie...mam mieszkanie i myslalam ze jak nie będzie spało w lozeczku tylko w takim czyms np na kanapie w salonie...no ale teraz musze to przemyslec...
U mnie chyba po wszystkimchociaż po mandarynkach strasznie fika![]()
mi sie dzis tak zachciało coli, że kupiłam mała puszkę. Musiałam ją wypić, bo cały dzięń by mnie ciągnęło. Wiadomo nie piję jej często, ale od czasu do czasu można sobie na troszkę pozwolićU mnie chyba po wszystkimtez zajadam mandarynki i w ogole to mnie tak suszy , ze zalałabym sie płynami. Najbardziej chce mi się soków pomarańczowego i jabłkowego, ale tez niezdrowych rzeczy jak grappa zielona albo cola. Tych dwóch ostatnich nie kupuję, ale jakbym się dorwała do grappy to chyba bym wysuszyła butelke
![]()
Ja sobie za to pozwoliłam na cheetosy zielona cebulkami sie dzis tak zachciało coli, że kupiłam mała puszkę. Musiałam ją wypić, bo cały dzięń by mnie ciągnęło. Wiadomo nie piję jej często, ale od czasu do czasu można sobie na troszkę pozwolić![]()
Kupilam sobie z baby ono bo byky najtańsze i kupiłam żeby rozmiar sprawdzić. Wzielam s i tak wydają się dużeDziewczyny, znow Was pomecze. Ktora karmila albo karmi tymi nakladkami ( oslonkami) na brodawki?
Pytanie juz kiedys bylo, ale jeszcze chcialam sie dopytac, bo te rozmiary to rozne sa. Kupilam standardowe z aventu, ale one wydaja sie wielkie, w opisie maja 21mm.
Chce kupic jeszcze z Madeli, bo czytalam ze sa najlepsze. Jest rozmiar S-16mm i rozmiar M-20. Myslalam zeby wziasc ten 16mm. Tylko musze je na zywo zobaczyc jak wyglada ten rozmiar.
Moje pytanie, miala ktoras Avent lub Madele? Jaki rozmiar z nich? Ewentualnie czy mialyscie z innych firm ale mozecie podac ile mm mialy?
Chce kupic w razie czego zeby miec, najwyzej pojda do kosza, ale nie chce zeby maz kupowal po porodzie bo on wogole kupi mi zle, bo jak ja nie wiem jakue kupuc to tym bardziej maz nie bedzie wiedzial.
Dodam ze mam plaskie i wklesle brodawki.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom