Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny
Trochę mnie nie było, musiałam odetchnąć od forum.
U nas wszystko ok, badania prenatalne były koszmarnym stresem, ale z małym wszystko na szczęście ok- na 70% będzie chłopiecPoród 15 maja- jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będę miała najpiękniejszy prezent urodzinowy
Kolejna wizyta 10.11 (Flandi, może się spotkamy przed gabinetem).
Zastanawiam się nad kupnem detektora tętna. Czy któraś z Was korzysta i mogłaby mi coś doradzić?
No i pięknie KasiuJestem juz po. Bejbis ma 6.16cm...rozmiar adekwatny do wieku. Jest mozg kręgosłup pecherz moczowy zoladek. Serce pieknie bije. Kosc nosowa tez jest a przeziernosc karkowa wynosi 1.7. Kosmowka na scianie przedniej. Ilosc plynu owodniowego prawidlowa. 17listopada mam wynik Pappa..

Nie wyobrażam sobie sytuacji abym na wizycie nie miała usg, mój dr nawet jak miałam wizytę dzień przed prenatalnymi to robił usg i dawał zdjęcia, zawsze sprawdza co u malucha i robi usg szyjki, chyba bym zmieniła lekarza gdyby mi powiedział że nie ma potrzeby bo będę mieć inne badania za niedługoDziewczyny zaczely sie swiateczne reklamy, coraz blizej Wasze terminy. Potem spokojny styczen i nastepne porody
Tak sobie mysle, juz na dwoch ostatnich wizytach u gina nie robil mi usg. Poprzednim razem jak sie zapytalam to powiedzial ze cukrzyca wazniejsza a teraz ze za 3 tygodnie prenatalne to bede miec wszystko sprawdzone. Fakt ze do tej pory robil na kazdej wizycie a placilam jak bez usg, ale szczerze to wolalabym doplacic 30zl ale miec juz od razu podglad na maluszka. I nie wiem, czy mu sie poprostu nie chce, czy faktycznie nie ma potrzeby robic.
14 majNo i pięknie Kasiutermin porodu masz już wstępnie określony? To bym Cię wpisała na listę
![]()