TeQuila
Fanka BB :)
Uspokoiły sie ale od 25godz jestem pod kroplówką teraz byłam wziąść prysznic i dostałam kolejną także znowu nocka na czujuAha. No to dobrze przynajmniej będzie juz wszystko wiadomo. A ogólnie skurcze się uspokoily?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uspokoiły sie ale od 25godz jestem pod kroplówką teraz byłam wziąść prysznic i dostałam kolejną także znowu nocka na czujuAha. No to dobrze przynajmniej będzie juz wszystko wiadomo. A ogólnie skurcze się uspokoily?
Spokotylko zmień z Aneta na Atenaa zaburzaj ile chceszhehe, jak mam Cię gdzieś na wizyty dopisać też to tylko zgłaszaj
![]()
Stresuje się ze powie źle słowo o mojej szyjcePisanka powodzenia na wizycie![]()
Hehe nie martw sięStresuje się ze powie źle słowo o mojej szyjcew sb robie a'la baby shower a raczej spotykam się z koleżankami pod tym pretekstem bo ciężko nam się zebrac. A teraz tym bardziej.
Super, napewno dostaniesz mnóstwo pięknych prezentówStresuje się ze powie źle słowo o mojej szyjcew sb robie a'la baby shower a raczej spotykam się z koleżankami pod tym pretekstem bo ciężko nam się zebrac. A teraz tym bardziej.
Spokotylko zmień z Aneta na Atena![]()
![]()