katharina203
Fanka BB :)
O matulo...to bede musiala kciuki przykleic w odpowiedniej pozycji plastrem do reszty palcow....zeby mi sie w nocy nie odkleily...Wizyta dopiero o 18 wiec pewnie wejdę kolo.północy. ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O matulo...to bede musiala kciuki przykleic w odpowiedniej pozycji plastrem do reszty palcow....zeby mi sie w nocy nie odkleily...Wizyta dopiero o 18 wiec pewnie wejdę kolo.północy. ..
No właśnie nie wiemy nicDziewczyny gdzie Strawbelka??? Cos sie stalo???
Też się zaczynam już martwić o nią, mam nadzieję że wpadła w wir urządzania pokoiku i prania i poprostu na forum nie ma siły a nie że coś się złego dzieje :-/No właśnie nie wiemy nic![]()
Problem w tym, że Ona skasowała cały profil na BBTeż się zaczynam już martwić o nią, mam nadzieję że wpadła w wir urządzania pokoiku i prania i poprostu na forum nie ma siły a nie że coś się złego dzieje :-/
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem zadowolona jest idealna