lile
Fanka BB :)
Wrzuc linka
Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne
https://www.babyboom.pl/forum/index.php?threads/Poronienia-nawykowe---leczenie-immunologiczne.63659/
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wrzuc linka
Dziwne mi szybko przyszły. Ja nie wiwm czy czasem się nie pomylili, bo ja wzięłam ekonomiczny a w czwartek dostałam sms z monitoringiem paczki. I okazało się ze kurierem wysłalijak to? ja wcześniej zamawiałam i jeszcze nie dostałam
Ale jeśli nawet Strawbelka by się obraziła to by nie usuwają konta tylko przez kilka dni by się nie odzywałem i tyle. Coś musi być innego....
mi niby idą, monitoruję paczkę u doręczyciela jest od 12.11 a dojechać nie może.Dziwne mi szybko przyszły. Ja nie wiwm czy czasem się nie pomylili, bo ja wzięłam ekonomiczny a w czwartek dostałam sms z monitoringiem paczki. I okazało się ze kurierem wysłali![]()
czyli obraziła sięOstatni jej post jaki znalazlam konczyl sie czyms w rodzaju 'i nie odpisze ci juz bo raczej nie bedzie okazji'.
No to trochę lipa skoro jeszcze nie maszmi niby idą, monitoruję paczkę u doręczyciela jest od 12.11 a dojechać nie może.
Ale mogła napisać sorry dziewczyny znikam albo coś w tym stylu...Ostatni jej post jaki znalazlam konczyl sie czyms w rodzaju 'i nie odpisze ci juz bo raczej nie bedzie okazji'.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom