• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Chetnie bym Wam wstawila fotke, ale ja mam jakis odwieczny problem ze wstawianiem zdjec tutaj :(
Dziewczyny niestety taki urok dmuchamy na siebie ile mozna a i tak te szyjki jakos leca. Na szczescie wszystkie juz jestescie w bezpiecznym etapie dla malucha ! :)
Martka kiedy Ci wyjmuja pessar ?

Zapytałam ostatnio lekarki czy może mi go zdjąć juz po znieczuleniu co cesarki, powiedziala ze ok - ale jeszcze będę jej o tym przypominać.

Co do szyjki to zawsze na kazdej wizycie badała mi ręcznie a później usg dopochwowe i dopiero przez brzuch.

Właśnie martka jak u Ciebie? Ostatnio chyba się nie udzielasz
Walczę z ogarnięciem mieszkania czyt. Popadam w depresję, zostało mi 20 dni a w domu bałagan m całymi dniami w pracy a ja nie mogę nic sama nawet przesunąć, chociaz przyznam wam się ze pomalowałam wczoraj ścianę w pokoju a dzis część przedpokoju. Nie jestem w stanie siedzieć w tym bałaganie bezczynnie.
Dziewczyny powiem wam ze zaczyna do nas chyba docierać, ze to juz tak blisko, wczoraj leżymy i m mi sie pyta czy się boję bo on tak :) i ja tez zaczynam się bać

Walczę z ogarnięciem mieszkania czyt. Popadam w depresję, zostało mi 20 dni a w domu bałagan m całymi dniami w pracy a ja nie mogę nic sama nawet przesunąć, chociaz przyznam wam się ze pomalowałam wczoraj ścianę w pokoju a dzis część przedpokoju. Nie jestem w stanie siedzieć w tym bałaganie bezczynnie.
Dziewczyny powiem wam ze zaczyna do nas chyba docierać, ze to juz tak blisko, wczoraj leżymy i m mi sie pyta czy się boję bo on tak :) i ja tez zaczynam się bać
Martka Ty już tuż tuż :)
Ja wczoraj do M mówiłam ze zaczynam się powoli bac. I dociera do mnie ze to jyz prawie koniec.

Ewelin ostatnio było 4,5. Lekarz mówił, że tragedii nie ma, ale mam się oszczędzać, aby się za mocno nie skracała i na szczęście jest zamknięta :) A i cały czas boli mnie w prawej pachwinie i się okazało, że prawdopodobnie mam tam żylaka.:baffled:
Dziewczyny a czy wasze dzieciaczki się przemieszczają czy na każdym usg są w ty samym miejscu? Bo moja ułożona jest cały czas tak samo, główka z lewej strony, a dupka na dole jak kopie to po pęcherzu;) zastanawiam się czy potem się odwróci :D

reklama
Martka Ty już tuż tuż :)
Ja wczoraj do M mówiłam ze zaczynam się powoli bac. I dociera do mnie ze to jyz prawie koniec.
Mój m mnie wczoraj zdziwil tym wyznaniem, ze się boi, bo caly czas raczej udaje chojraka . Chociaz juz powinnam sie zorientować po tym jak zadzwoniła do mnie jego mama i powiedziała ze ona będzie z moim m w tym pokoju od razu jak urodzę, przy ważeniu, mierzeniu itp , powtórzyłam to m , na co on tylko ze ok , a normalnie pewnie by powiedzial"a po co tam ona?";)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry