Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no moje się poprzekręcały trochę i teraz leżą bardziej w poprzekEwelin ostatnio było 4,5. Lekarz mówił, że tragedii nie ma, ale mam się oszczędzać, aby się za mocno nie skracała i na szczęście jest zamkniętaA i cały czas boli mnie w prawej pachwinie i się okazało, że prawdopodobnie mam tam żylaka.
Dziewczyny a czy wasze dzieciaczki się przemieszczają czy na każdym usg są w ty samym miejscu? Bo moja ułożona jest cały czas tak samo, główka z lewej strony, a dupka na dole jak kopie to po pęcherzuzastanawiam się czy potem się odwróci
![]()
No to więcej lezeniaEwelin ostatnio było 4,5. Lekarz mówił, że tragedii nie ma, ale mam się oszczędzać, aby się za mocno nie skracała i na szczęście jest zamkniętaA i cały czas boli mnie w prawej pachwinie i się okazało, że prawdopodobnie mam tam żylaka.
Dziewczyny a czy wasze dzieciaczki się przemieszczają czy na każdym usg są w ty samym miejscu? Bo moja ułożona jest cały czas tak samo, główka z lewej strony, a dupka na dole jak kopie to po pęcherzuzastanawiam się czy potem się odwróci
![]()
A i po tych wiadomościach stwierdziłam, że nie ma co zwlekać z zakupami i kupiliśmy łóżeczko, materac, przewijak i parę drobiazgów, a w zeszłym tyg komodę i M dziś skręcił![]()
Ja długo zwlekałam z zakupami, 3 tyg temu po wizycie na której nie było widać płci, na pocieszenie kupiłam sobie rożek i wanienke, w zeszłym tyg pościel . A po dzisiejszej wizycie M chciał łóżeczko kupić i stwierdziłam, że nie ma co już odkładać na później, bo jak będę musiała leżeć to ciężko będzie z zakupami.Aaa nie stresuj mnie, ze juz taka obkupiona [emoji12]
Ja mam jedynie fotelik i baze do niego. Lozeczko, komoda i materac co prawda wstepnie upatrzone, ale nie kupione jeszcze...
Tu jest 6.12 i 8.12 swieto i wtedy mamy zamiar malowac pokoik, ale teraz zaczynam myslec, ze mam opoznienie [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom