• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jak sie nie chce przytyc to lepiej w ciaze nie zachodzic :) ja nie wiem ile mma na plusie, bo njapierw mi bardzo duzo przybylo przy hiperce, potem troszke spadlo i tak sie trzyma. Brzuch mi zmalal ;). Przybylo mi w udach, boczkach itd. Mojemu sie podobam :).

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem Wam, że też miałam obawy nie ile przytyje tylko gdzie mi to pójdzie wszystko. A później stwierdziłam przytyje to przecież też mogę to zrzucić :) do tej pory 10kg przytyłam. I jeszcze został miesiąc :)
A wszystko poszło w brzuch i trochę w uda i tylek ale to minimalnie :)

Mi z kolei rośnie tylko brzuszek, nadal nie doszłam do wagi z lipca, kiedy zaczęłam stymulację. Lekarz mówi, że niektóre kobiety tak mają. Dla mojego męża kobiety w ciąży są seksowne:) Jedyne nad czym ubolewa, to brak seksu ;)

Mi z kolei rośnie tylko brzuszek, nadal nie doszłam do wagi z lipca, kiedy zaczęłam stymulację. Lekarz mówi, że niektóre kobiety tak mają. Dla mojego męża kobiety w ciąży są seksowne:) Jedyne nad czym ubolewa, to brak seksu ;)
Hehe...moj tez mowi ze brzuszek jest seksi...a seks no coz...czeka juz pol roku i sobie jeszcze poczeka :):):)
Motylku jutro mi przyjdzie detektor w razie pomocy w obsludze to sie do was odezwe...

Ja tez mialam obawy o to, ze bede strasznie w ciazy tyc, bo zawsze przychodzilo mi latwo przybieranie na wadze, ale w sumie nie jest tak zle. Na razie idzie w brzuch i piersi. Ku radosci mojego meza [emoji4]
Butterfly masz zakaz seksu?
Ewelin 10kg to super wynik i mysle, ze miare latwe do zrzucenia juz po :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mialam obawy o to, ze bede strasznie w ciazy tyc, bo zawsze przychodzilo mi latwo przybieranie na wadze, ale w sumie nie jest tak zle. Na razie idzie w brzuch i piersi. Ku radosci mojego meza [emoji4]
Butterfly masz zakaz seksu?
Ewelin 10kg to super wynik i mysle, ze miare latwe do zrzucenia juz po :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam zakazu. Chociaż w sumie nie wiem, nie pytałam o to :) W ogóle nie mam ochoty na seks, chyba podświadomie się obawiam, że coś się może stać i w ten sposób mój mąż musi poczekać do wakacji ;)

reklama
Fotelikowy zawrót głowy...Zwariować można :/
Ja przytyłam już 10 kg....Ale w ogóle się tym nie przejmuję, bo po ciązy, jak tylko będę mogła, wrócę do biegania to i waga wróci na swoje miejsce ;) Nie przejmujcie się dziewczyny przybierająca wagą, mamy pod sercem nasze cuda i to jest najważniejsze :) Miłej niedzieli :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry