Hej Kobietki,
z okazji naszego swieta spelnienia marzen i milego dnia zycze.
Marcysiowa - dziekuje za link, faktycznie cena bardzo korzystna,ja odkladam wieksze zakupy na po powrocie z Polski czyli na koniec kwietnia ale na pewno wezme to lozeczko pod uwage.
Misia- masz racje, trudno sie powstrzymac. tym bardziej jak sa promocej i sprzedaja ciuszki za pol ceny. Potrzebuje wieksze mieszkanie.
A ja na zwolnieniu lekarskim do konca przyszlego tygodnia, potem wracam do pracy na 4 h dziennie i czekam na list ze szpitala w zwiazku se skierowaniem na rehabilitacje. Zobaczymy czy ten system sie sprawdzi, pol dnia w pracy na pewno szybciej zleci a jak nie bede dawac rady no to niestety zwolnienie. Wczoraj bylam u lekarza, wzielam dokumenty z opiesm mojego kregoslupa i mowie, ze bardzo zle sie czuje po 8 h przy kompie, ze bole sie nasilily jak teraz brzuch juz zaczal rosnac, ze ciaza itp. A lekarz zdziwony, w ciazy jestes??? o gratuluje! Nie wiem czy ta moja pilka z przodu wyglada na wdecia po grochu czy jak???? Kolezanka miala podobnie, dostala zylaki i miala stan zapalny. Poszla do gp a lekarka do niej, moze wypada brzuszek zgubic ????To nogi nie beda tak obciazone. A kumpela w 5 miesiacu ciazy. Chyba zakladaja tutaj, ze wszyscu maja otylosc brzuszna.