• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No i jedno łóżeczko złożone. Zgodnie z obietnicą wstawiam fotki. Ja nr 3 macie gratis mój brzuszek ciążowy. :-)

Ostatnia edycja:
Marcysiowa- brzuszek sliczny. Lozeczka tez bardzo fajne. Mozesz napisac czy szuflada jest stabilna i dosc pojemna? I czy jestes zadowolona z zakupu?Sama zastanawiam sie nad takim typem lozeczka, wiec jak bym mogla to bym podpatrzyla pomysl. Jako, ze bede sciagac ja do Anglii to dosc trudno ze zwrotem i chetnie bym kupila lozeczko juz przetestowne. Prosze tez o linka z jakiego sklepu. Zazdroszcze,ze lozeczka juz gotowe. Ja ciagle nowe bodziaki lub ciuszki z miasta donosze a obiecalam sobie juz wiecej nie kupowac :).

Trzcinko jutro wrzucę link do łóżeczka. Teraz pisze z komorki. Przypomnij mi jak coś. Co do szuflady to jestem mile zaskoczona. Wg mnie jak ktoś nie ma nadmiaru miejsca to bedzie super. Duza sztywna z przykryciem. Wg mnie pomieści ciuszki przynajmniej na początek. Poza tym łóżeczko masywne i stabilne. Ja na chwile obecna jestem zadowolona. No i cena z materacykiem 269zl.

Marcysiowa ślicznie wyglądasz i brzuszek twoich dziewczynek też:-D fajnie że szuflada z łóżeczka jest ok to jeszcze jedno potwierdzenie dla mnie bo też chcę łóżeczko z szufladą:tak:

reklama
Nokia no duży duży ten mój brzuch a jeszcze ma 3 miesiące na rosniecie. Pewnie skończy się pasem na podtrzymanie bo kręgosłup mi wysiądzie. A na razie nie jest zle.

Dzień dobry tak w ogóle. Zbieram się z łóżka na sniadanie i dalej do roboty bo dzisiaj łóżko przestawiamy a jeszcze nie mam wszystkiego przygotowanego. Teraz pisze z wyrka z komorki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry